banner102

Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu Çanakkale Zaferini kutladı

Çanakkale Deniz Zaferinin 108. yılı dolayısıyla Fatih Sultan Mehmet Ortaokulunda Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma programı düzenlendi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
20 Mart 2023 Pazartesi 16:55
Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu Çanakkale Zaferini kutladı

Konferans salonunda yapılan kutlama programı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Ardından vatan, millet ve kutsal değerler uğrunda şehit olanların ruhları için K. Kerim okundu. Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer bir açılış konuşması yaptı. Kaymakam Demirer’in konuşmasında programda emeği geçen okul müdürü, öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek Çanakkale Savaşında yaşanan olayların hatıratlarından alıntı yaparak savaşın öneminden bahsetti. Kaymakam Demirer’in ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma öğrenciler tarafından  yapıldı.

Öğrenciler günün anlam ve önemini belirten şiirlerini okudu. Şiirlerin ardından Çanakkale Savaşını anlatan video gösterimi yapıldı. Öğrenciler tarafından “Çanakkale Geçilmez” tiyatro oyunu sergilendi. Çanakkale Savaşlarını ve Tür Milletinin destansı mücadelesini anlatan şarkılardan oluşan koro mini bir gösteri yaptı. Koronun ardından program sona erdi. Programın sonunda katılımcılara günlük Çanakkale Savaşı menüsü ikram edildi.

Fatih Sultan Mehmet Ortaokulunda düzenlenen Çanakkale Deniz Zaferinin 107. yılı kutlama programına; Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer,  İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu,  ilçe Müftüsü Özcan Yılmaz, İlçe Tarım ve Ormancılık Müdürü Sedat Saral, Okul Müdürü Mehmet Soylu, Okul Müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90