banner102

FELAKETİ Mİ BEKLİYORSUNUZ?

Of ta Ulusoy HMB Anadolu Meslek lisesi arkasında bulunan yüksek gerilim hattı direği yıkılmak üzere; veliler çocuklarının yanmasından endişe ediyorlar.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
26 Ağustos 2014 Salı 15:58
FELAKETİ Mİ BEKLİYORSUNUZ?
Of ta yıkılmak üzere olup ,yıllardır onarılmayan yüksek gerilim direği ve bağlı hatları çevredeki insanlar için tehlike saçıyor.

Of ilçesi İrfanlı mahallesi , HMB Ulusoy Endüstri Meslek Lisesi bahçesinin arkasında bulunan ve her an yıkılma tehlikesi gösteren 16.5 bin voltluk enerji hatlarını taşıyan direk konusunda yıllardan beri çalmadık kapı bırakmadıklarını söyleyen öğrenci velileri ve mahalle sakinleri :” Elektrik direği yıkılmak üzere ...Yıkılıp da bizlerin ve çocuklarımızın ölmesini mi bekliyorlar.  Bu hattı kim onaracak ? Ne zaman onaracak ? Bugüne kadar neden onarılmadı? Kimi bekliyorlar?" diyerek  yetkililerden bir an önce bu hat ve çevredeki diğer enerji hatlarının onarmalarını beklediklerini söylediler.

ENERJİ HATTI ÇEVRE İÇİN BÜYÜK TEHLİKE!

Yüksek gerilim direği ve bu direğe bağlı enerji hatlarının direğin yan yatması nedeniyle tehlike altında olduklarını da söyleyen vatandaşlar, " Direğin yıkılması sonucu hem can ve hem de mal kaybının kaçınılmaz olduğu kesin. Onarımın aciliyeti var." diyerek yetkilileri göreve çağırdılar.



Son Güncelleme: 26.08.2014 16:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90