banner102

Fetih huzur, işgal zulüm getirir

Anadolu Gençlik Derneği'nin her yıl olduğu gibi bu yılda Türkiye genelinde düzenlediği Mekke'nin Fethi ve Kudüs gecesi Of İlçesinde de coşkuyla gerçekleştirildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
03 Ocak 2018 Çarşamba 18:57
Fetih huzur, işgal zulüm getirir
 AGD Of İlçe Konferans salonunda gerçekleştirilen Mekke'nin Fethi ve Kudüs Gecesi programında günün önemini ayet ve hadislerle anlatan DİNBİRDER ve ESAM Yönetim Kurulu üyesi Giresun'un Bulancak İlçesi Hisarkaya Camii İmamı Abdurrahim Güneş, Fetih ile İşgal arasındaki farkı bütün Müslümanların çok iyi bilmesi gerektiğini söyleyerek, "Fetih insanlığa huzur ve saadet getirir, işgal ise insanlığı kan ve gözyaşına boğar." dedi.

Konferans salonunu boş kalmayacak şekilde dolduran katılımcılara seslenen Abdurrahim Şimşek, "Mekke'nin fethi ile Küdüs'ün fethinin birbirinden ayrılamaz bir bütün olduğunu bilmemiz ve İslam diyarı olan ülkemizde kafirlerin noel gecesinin kutlanmaması için elimizden geleni yapmak zorundayız. Sadece hayırlı bir iş yapmak yetmez, şerri de ortadan kaldırmak için bütün gücümüzle mücadele etmek zorundayız." dedi.

FETHİN GAYESİ ZULMÜN ÖNÜNE GEÇMEKTİR!

Yeryüzünü kana bulayan batıl zihniyetin yaptığı işgal ile Müslümanların bütün insanlığın saadeti için yaptığı Fethin birbirinden son derece farklı olduğunu dile getiren Güneş, “Sevili Peygamberimiz (Sallallahu Aleyhi Vesellem) Mekke'nin fethinde biz Müslümanlara yol gösterecek ve örnek olacak şekilde fetih ile işgalin farkını göstermiştir. Aynı şekilde Adem (as)'dan günümüze kadar zalimlerin yaptığı işgallerde bizlere işgalin insanlığa ne getirdiğini göstermiştir. Bunun içindir ki fetih işgal değil huzur getirmektir. İşgal ise; sömürmek, talan etmek, köleleştirmek, tahakküm etmek, zenginlik kaynaklarına hâkim olmaktır. Fethin gayesi ise; imar etmektir, zulmün önüne geçmektir, zayıfların mallarını ve haklarını teminat altına almaktır, insanları kendi inançlarını ve hayatlarını belirleme noktasında önündeki bütün engelleri kaldırmaktır.” diyerek dünyayı sömürenlerin özgürlük safsatalarına inanmamamız gerektiğini söyledi.

KÜDÜS BİZİM NAMUSUMUZDUR!

Konuşmasında Kudüs konusuna da değinen Güneş, siyonist zibidilerden Filistin'i kurtarıncaya kadar bu mücadeleden vazgeçmeyeceklerini söyleyerek, "Kudüs bizim için namustur.  Bizleri doğuran annelerimiz, bacılarımız ve eşlerimizin namusları bizim için ne kadar kutsal ise, Kudüs de o kadar, hatta ondan da daha fazla kutsaldır.  Çünkü Kudüs bize Sevgili Peygamberimizin (Sallallahu Aleyhi Vesellem) emanetidir. Ayrıca merhum Necmeddin Erbakan hocamızın Kudüs için yaptığı mitingle partisi kapanmış ve 'kim ne yaparsa yapsın, bir değil bin partimizi kapatsanız da biz Kudüs'ten vazgeçmeyiz' diyerek bize yol göstermiştir. Bunun için bizler Milli Görüşçüler olarak, başkaları ne yaparsa yapsın Kudüs'e doğu-batı ayrımı yapmadan bütünüyle sahip çıkmak zorundayız."dedi.

Batıl zihniyetlerin kutladığı noel karşısında gerçekleştirilen programa Of Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu, Dernekpazarı İlçe Başkanı Ali Yılmaz, birçok daire amiri, okul müdürleri, öğretmenler, imamlar ve çok sayıda esnaf ile birçok vatandaş katıldı. 









Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 06.01.2018 15:00
Anahtar Kelimeler:
Abdurrahim Güneş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90