banner102

Fırat’tan Engelli Kursiyerlere Ziyaret

Of Kaymakamı Eyüp Fırat İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ile birlikte Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde eğitim gören engelli yetişkinleri sınıflarında ziyaret etti. Öğrencilerin durumu ve eğitim hizmetleri hakkında Resim Öğretmeni Hacı Terzi’den bilgi aldı. Kaymakam Fırat öğrenci ve öğretmenlerini tebrik ederek başarılar diledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
09 Şubat 2018 Cuma 18:18
Fırat’tan Engelli Kursiyerlere Ziyaret

Kaymakam Fırat yaptığı açıklamada, “ Gerçekten burada verilen eğitim hizmetini görünce sosyal devletin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlıyoruz. Devletimiz hangi yaş grubunda olursa olsun, kaç kişi olursa olsun ona eğitim veriyor. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Öğrencilerimizi de cesaret ve ortaya koydukları eserler nedeniyle tebrik ediyorum. Devletimizin bir kişinin dahi zayi olmasına tahammülü yoktur. O nedenle bir kişi de olsa vatandaşlarımız için eğitim hizmeti veriyor. Bizler de her zaman yanınızdayız. Bir sıkıntınız olursa her zaman çözmeye hazırız. Arkadaşlardan aldığım bilgiler neticesinde engelli tuvaleti ihtiyacını en kısa zamanda halledeceğiz. Onun talimatını da verdim. İnşallah daha güzel eserlere imza atacaksınız. Şimdiden hepinize sağlıklı ve başarılı günler diliyorum.” diyerek düşüncelerini ifade etti.

Halk Eğitim Merkezi Resim Öğretmeni Hacı Terzi de ziyaretten duyduğu memnuniyeti, “ Sayın Kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün ziyaretleri bizleri son derece mutlu ve onure etti.  Daha önce evlerinden dışarı çıkmayan, hayata küsmüş bu öğrencilerimiz buraya gelip hayatla barıştılar. Ürettiklerini sergileyebilecekleri hale geldiler. İnşallah sizlerin de desteğiyle ileride sergi açılışlarını da yaparız. Kursiyerlerimiz burada hem eğitim görüyor hem de rehabilite oluyorlar. Kendileri kadar aileleri de sağladıkları gelişmeden son derece mutlular. İnşallah daha güzel çalışmalara birlikte imza atacağız.” Sözleriyle belirtti.

Ziyarette öğrenciler kendileri ürettiği eserlerden kaymakam Fırat’a hediye etti. Kaymakam Fırat da öğrencileri ödüllendirdi.




Son Güncelleme: 09.02.2018 18:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90