banner102

FUTBOL SPOR VE KARDEŞLİKTİR!

Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Yönetim kurulu üyeleri ile Of AGD Yönetim Kurulu üyeleri kendi aralarında yaptıkları halı saha maçları ile ilgili Of'un Nabzı'na önemli açıklamalarda bulundular.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
24 Mart 2017 Cuma 16:52
FUTBOL SPOR VE KARDEŞLİKTİR!
Futbolun bir iş sektörü olmadığını ve kumara alet edilmemesi gerektiğini söyleyen Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Spor Başkanı Fatih Sultan Hacıcaferoğlu, "Futbol kardeşane bir şekilde arkadaşların bir araya gelerek spor yaptığı bir oyun türüdür. Bu sektör ne ticarethane, nede kumarhane olmamalıdır. Bunu yeni yetişen gençlerimize sadece kardeşliğin pekiştiği bir spor olarak tanıtmalı ve bu şekilde eğitmeliyiz. Aksi halde ticari gözle bu spora bakan bir genç, kazanma adına hırs yapıp olumsuz düşüncelere kapılarak kardeşliğe zarar verecektir. Aynı zamanda esas gündemleri bırakıp bu futbol ile yatıp kalkacaktır. Bunun en bariz örneğini günümüzde maalesef görmekteyiz. Stadyumlara toplanan iki takım seyircileri birbirleri ağza alınmayacak küfürler ediyor ve kan dökmeye kadar şiddete meyledebiliyorlar. Bunun en büyük sebebi de, bu kurumun ticaretleşmesi ve spor aktivitesinden çıkarak kumar sektörüne dönmesidir." dedi.

Milli Görüşün iki farklı kurumu olan Saadet ve AGD teşkilatları olarak futbolu sadece spor aktivitesi olarak gördüklerini ve kardeşliklerin pekişmesi için ara ara kedi aralarında halı saha maçları yaptıklarını söyleyen Hacıcaferoğlu, "Bizler Saadet Gençliği olarak her hafta OF AGD Yönetim Kurulu üyeleri ile kardeşliğimizin pekişmesi için halı saha maçları yapıyoruz.  Spor olarak gördüğümüz bu etkinliği yaparken, dinimizin emirleri olan giyim şekillerimize ve sinirlediğimizde ağzımızdan kötü söz çıkmamasına özen gösteriyoruz." diyerek her gencin futbolu sadece spor için oynaması gerektiğini söyledi.   

Son Güncelleme: 24.03.2017 16:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90