banner102

Futbolun yaşlı kurtları Of’ta buluştu

İlk yarısı sona eren Masterler Liginde ikinci yarı maçları 25-26 Ocak’ta başlayacak. İlk yarının değerlendirmesi, ikinci yarıda oynanacak maçların ve finallerin planlaması için Masterler Ligi Karadeniz Bölgesi takım başkanları Of’ta buluştu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
30 Aralık 2019 Pazartesi 12:58
Futbolun yaşlı kurtları Of’ta buluştu

Daha önce aktif futbol hayatını profesyonel ve amatör futbol oynayarak geçiren futbolcuların futbol aşkı devam ediyor. Bu anlamda futbol emektarları Türkiye Masterler Birliği Futbol Federasyonunu kurarak futbolla bağlarını sürdürüyor. Çiçeği burnunda Türkiye Masterler Liginde Karadeniz Bölgesi 3 gruptan 22 takımdan oluşuyor.

Of’taki program Nizam Usta Lokantasında öğlen yemeği ile başladı. Kulüp başkanları daha sonra Of Gençlik Merkezinde toplanarak görüş alış verişinde bulundu.Toplantının açılışını Of İlçe Spor Müdürü Özcan Demirel yaptı. Müdür Demirel konuşmasında,” Öncelikli olarak şehrimize hoş geldiniz. Bizler futbolun emektarları futboldan kopmamak adına, sporun hayatımızda sürekli var olması adına bir faaliyet yapmak istedik ve Of Masterler Takımını kurduk. Bizden sonra geleceklere de bir sistem kurmak istedik. İkinci yarı için gerekli istişarelerde bulunarak,planlama yaparak hazırlanmak istiyoruz.Tekrar ilçemize hoş geldiniz diyor, hepinize başarılar diliyorum.” diyerek düşüncelerini ifade etti.

Türkiye Ulusal Veteranlar Futbol Federasyonu Karadeniz Bölge Başkan Osman Çınar da konuşmasında, “ İsmi küçük etkisi büyük Of ilçemizde bizlere göstermiş olduğunuz misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum. Kurumsal olarak her geçen gün daha çok yol alıyoruz. Yeni kurulmuş bir federasyon olarak yapacak çok işimiz olsa da şuanda gayet iyi durumdayız. Siz değerli başkanlarımıza federasyonumuzun çalışmalarını aktarmak, ikinci yarıda bazı değişiklikler için fikir alış verişinde bulunmak istedik. Toplantımızın bir amacı da hepinizin malumu nisan ayında Antalya’da Türkiye Finalleri görüşmek olacaktır. Hem bunun planlanması, hem kamp programı konusunda bir karar vermemiz gerekiyor. İkinci yarının daha zevkli, çekişmeli ve dostane geçmesini temenni ediyorum. Bu duygularla ikinci yarıda tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.”dedi.

Of Masterler Takımı Başkanı Ali Kansız’ın Of’ta ağırladığı  futbolun yaşlı kurtları toplantısına Türkiye Ulusal Veteranlar Futbol Federasyonu Karadeniz Bölge Başkan Osman Çınar, Başkan Yardımcısı Özer Sevim, Of İlçe Spor Müdürü Özcan Demirel ve kulüp başkanları katıldı.

Son Güncelleme: 30.12.2019 12:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90