banner102

"Gazete Kağıdından Paraşüt" Konferansı

Of Kaymakamlığı tarafından organize edilen, resmi ve özel banka kurumları tarafından desteklenen kültür sanat etkinliği kapsamında "İş İnsanı" Ahmet Şerif İzgören Oflularla buluştu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
22 Aralık 2014 Pazartesi 00:52
Of Kaymakamlığı ve Of Belediyesi tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen, eğitim, kültür, sanat ve iş dünyası alanlarında başarılı, topluma örnek model olan  marka insanlar Of'ta ağırlanıyor.

Bu kapsamda Of Teknoloji Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen "Gazete Kağıdından Paraşüt Yapmak" adlı seminere Of Kaymakamı Eren Arslan, Garnizon Komutanı Neşet Daler, Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of  Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Birinci, Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu, Daire Amirleri, Banka Müdürleri, Okul Müdürleri, Of Teknoloji Fakültesi öğrencileri ve İlçede bulunan  Lise son sınıf öğrencileri katıldı.

İngiltere, Danimarka, Almanya, Avusturya gibi ülkeler de dâhil olmak üzere 2000’i aşkın eğitim ve seminer veren, Türkiye Uğur Böcekleri Programının kurucu liderliğini yapan Ahmet Şerif İzgören amacının dürüstlük, iş kalitesi, girişimcilik değerleriyle birlikte hoşgörü ve yurt sevgisi ilkelerini topluma yaymak olduğunu söyledi. İzgören, aileler kendileri isteyipte yapamadığı meslek dallarına çocuklarını yönlendirmek istediğini belirterek, bırakalım çocuklarımız mesleklerini kendi seçsin.Sevmeden yapılan hiç bir iş başarıya ulaşmayacağını ve insanı mutlu etmeyeceğini" dile getirdi.

Bu seminerin gerçekleşmesinde Banka Müdürlerine ve Teknik Eğitim Fakültesi Derneği Yönetimine özellikle teşekkürlerini sunan Of Kaymakamı Eren Arslan, günün anısına Ahmet Şerif İzgören'e yöresel ürünlerden oluşan bir sepet takdim etti. Bu seminerde sunulan bilgilerden  kendi payına düşeni fazlasıyla aldığını belirten Kaymakam Arslan: "Sizlerinde faydalandığını düşünüyorum.Bu tür kültür, sanat ve eğitim faaliyetleri ile başta Ofumuzu olmak üzere Ülkemizi daha iyi yerlere taşıyacağımıza inanıyorum.Hocamızın dediği gibi, inandıktan sonra hedefiniz olduktan sonra başaramayacağımız hiç bir iş olmaz "dedi. 



Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 22.12.2014 01:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Behram Yıldız 2014-12-23 07:51:51

İlçemizde son zamalarda güzel etkinlikler oluyor. İlçemiz halkının görüş ufkunu açan bu tür etkinlikleri gerçekleştirenleri tebrik ederim. Gerçekten özgüven noksanlıklarımız motivasyon noksanlıklarımız var ve bu tür etkinliklere devam edilmesinden yanayım. İlçemiz kahvehanelerini kış aylarında büyük bir yoğunlukla iştigal eden gençlerimiz işsizlerimiz mutlaka buralardan kurtarılmalıdır. Kronik sorunlarımızdan biride budur. Ekkinliklerin uzun süreli ve eksiksiz olması temennisi ile selam ve dualarımı sunuyorum.

banner90