banner102

Geleceğimiz salih nesillere emanet edilmelidir

24 Kasım Öğretmenler günü münasebeti ile Anadolu Gençlik Derneği Of İlçe Başkanı Hasan İnan bir mesaj yayınladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
24 Kasım 2016 Perşembe 08:18
Geleceğimiz salih nesillere emanet edilmelidir
Yayınladığı mesajda insanlık için en önemli alanın eğitim ve öğretim olduğunu ifade ederek şu açıklamayı yaptı:

"İnsanoğlunu Yaratılış gayesine uygun bir biçimde yetiştirmek mesleklerin en önemlisidir.  Eğitim ve öğretimin gayesi iyi insan yetiştirmek olmalıdır. Bu konuda öğretmenlerimiz geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın hem rehberi hem de rol modelli olmalıdır. Üzerlerindeki büyük sorumluğun her zaman farkında olarak öğrencilerimize Yüce Rabbimizi tanıtmak ve dinimizin gereklerini öğretmek zorundadır. Geleceğimiz önce ahlâk ve maneviyat prensibiyle yetişen salih nesillere emanet edilmelidir.

Bu kutsal görevin batıcı, materyalist yapıdan kurtarılarak Hakka dayalı ahlâk ve maneviyat ilkesini temel alan bir yapıya kavuşturulması gerekir. Bu yapılmadıktan sonra, mevcut eğitim sisteminden dinine, ülkesine ve insanlığa yararlı bir nesil beklemek hayalden öteye geçemez.

Sevgi ve kardeşliğin teminatı olan Anadolu Gençlik Derneği olarak geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi İlahi emirler doğrultusunda yetiştirme gayreti ile bu kutsal görevi ifa etmeye gayret ediyoruz. Bu anlamda Yüce Rabbimizin emir ve yasaklarına göre okumaya ve okutmaya, eğitime ve eğitilmeye önem veren bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, sağlıklı ve huzurlu günler geçirmelerini Yüce Rabbimden niyaz ederim.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 24.11.2016 08:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90