banner102

Geleceğin Teminatı Sizsiniz!

Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı İrfan Saral, 2013-2014 eğitim öğretim yılının ilk yarıyıl tatiline giren Öğretmen, Yönetici ve öğrencileri tebrik etti.

24 Ocak 2014 Cuma 23:20
Geleceğin Teminatı Sizsiniz!

Of Cumhuriyet mahallesinde bir gecede yaklaşık yüz daireyi ziyaret eden İrfan Saral ve ekibi, her gittikleri yerden dualar ile yolcu ediliyorlar.

GENÇLERİMİZİ BU BATAKLIKTAN KURTARMALIYIZ

Ziyaretleri sırasında karşılaştığı her gence 2013-2014 yarıyıl tatili dolayısıyla karnesini soran Saral, gençlere tatillerini hayırlı bir şekilde dinlenerek geçirmelerini temenni etti ve kendilerine çikolata ikram etti.

Saral, iki Ulusoy Lisesi öğrencisi ile ayaküstü kısa süreliğine sohbet etti. Gençlere, gelecek nesillerin inşası için gayret göstermelerini söyleyen Saral,"Günümüz özellikle gençler için hiç iç açıcı bir dönem değil. Üniversite bitirip, boş gezenler, okul yıllarında serserilik yapıp adam öldürenler, uyuşturucu bataklığına saplananlar, ahlaksız ortamlarda eriyip gidenler ve bu sorunlar gibi birçok gayri ahlaki ortamlarda hayatlarını tüketen gençlerimizin kurtulması için bizler gibi siz gençlerinde çalışması lazım. Bunun için elinizde fırsat varken bu fırsatı geri tepmeyin. Yoksa iş işten geçtikten sonra eyvah para etmez." diye nasihat etti.

YÖNETİCİ VE ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM

İlçemizde yaklaşık 8.500 öğrencinin ve 500 öğreticinin yarı yıl tatiline girmesi dolayısıyla kısa bir açıklama yapan Saral, "2013-2014 Eğitim-Öğretim yılının ilk yarısına geldik. Yarı yıl boyunca eğitimlerini fedakarca veren yönetici ve öğretmen arkadaşlara şahsım ve Saadet Partisi adına teşekkür ediyorum. Aynı şekilde yarıyıl boyunca eğitim gören bütün gençlerimizi de tebrik ediyorum. Ayrıca önümüzdeki onbeş günlük tatil süresince kazasız ve belasız tatillerini geçirmelerini  temenni ederek gelecek ikinci dönemde de başarılarının devamını diliyorum." dedi.

BU ÇOCUKLAR BİZİM

Velilere seslenen Saral, "Hepimiz öğrencilik dönemi geçirmiş insanlarız. Nasıl ki bizlerinde yanlışları olduğu, karnelerimizde zayıflarımız olduğu dönemler olmuştur. Biz nasıl ki bu zayıflardan dolayı eve karne götürmek istemiyorduksa aynı durumda bizim çocuklarımız olabilir. Biz bu çocuklara bu konularda çok anlayışlı davranmalıyız. Eğer çocuğunuzun zayıfı varsa, bağırıp çağırarak değil, gelecek dönem bu zayıfı nasıl düzeltebilirizin çocuğumuz ile birlikte planlarını yapmalıyız. Çünkü bu çocuklar bizim. Bunların başarısı da bizim başarısızlığı da bizim. Bizler çocuklarımızın dertleri ile dertlenip sorunlarına arkadaşça ortak olmalıyız. Bu şekilde yapabilirsek hem kendimiz hemde geleceğimizin teminatını olan gençlerimiz için faydalı olmuş oluruz. " diyerek velilerden çocukları konusunda daha fazla hassasiyet göstermelerini istedi.  

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 24.01.2014 23:21
Anahtar Kelimeler:
Saadet Partisiİrfan Saral
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90