banner102

Genç Sefa gözyaşlarıyla uğurlandı

Önceki gün Dumlusu Kavşağından dönüş yapıp Of istikametinde ilerleyen araç, Ballıca 1 Köprüsünün bulunduğu alanda anayoldan çıkıp köprü girişi için kullanılan yan yolu kullandı. Yol kenarında park halinde bulunan sondaj makinesini fark edemeyerek makineye çarpan araçta sürücü Serdar Şahin ile Ramazan Er yaranmış Sefa Er (17)Of Devlet Hastanesindeki tüm müdahalelere rağmen kurtulamayarak hayatını kaybetmişti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
16 Ekim 2020 Cuma 13:46
Genç Sefa gözyaşlarıyla uğurlandı

HMB Ulusoy Mesleki Teknik Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi olan Sefa Er’in cenazesi Yazlık Mahallesinde saat 15.00’da kılınan cenaze namazının ardından mahallesindeki aile kabristanlığına toprağa verildi. Daha önce de babasını kalp krizinden kaybeden Sefa Er’in ölümü ailesi ve çevresinde büyük acı bıraktı. Sefa Er’in cenazesine komşu akraba ve eğitim camiasından çok sayıda vatandaş katıldı.    

Son Güncelleme: 16.10.2020 13:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90