banner102

Genç Yaşta Hayata Gözlerini Yumdu

Geçtiğimiz hafta Of-Eskipazar yan yolunda 3 arkadaşı ile bisikletlerle akşam saatlerinde giderken arkadan gelen bir aracın çarpması sonucu ağır yaralı olarak KTU Farabi Hastanesine kaldırılan Ahmet Emin Baş (17), yapılan tüm müdahalelere rağmen 4 gün sonra hayata gözlerini yumdu

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
12 Haziran 2019 Çarşamba 13:08
Genç Yaşta Hayata Gözlerini Yumdu

Anadolu Gençlik Derneği Hayrat İlçe Başkanı ve Of AGD Yurt Sorumlusu Süleyman Baş'ın oğlu 17 yaşındaki Ahmet Emin Baş'ın cenazesi 13 Haziran Perşembe günü Hayrat'ın Yarlı Mahallesi Merkez Camiinde ikindi namazına müteakiben yüzlerce kişinin katılımı ile  kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına göz yaşları arasında defnedildi.

Of'un Nabzı Medya ailesi olarak genç kardeşimize Allah Zülcelal ve Tegaddes Hazretlerinden Rahmet, tüm sevenlerine Sab-ı Cemil niyaz ediyoruz.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 15.06.2019 18:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Abdullah Aksoy 2019-06-13 02:50:10

Mekanın cennet olsun Allah rahmet eylesin inşallah, Değerli anne ve baba na ve tüm dostlara bol sabırlar diliyorum.

banner90