banner102

Gençler Peygamberimizin İzinde Yarıştı!

Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması tüm Türkiye'de olduğu gibi Of İlçesinde de 2 okulda 191 gencin katılımı ile yapıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
20 Aralık 2015 Pazar 17:21
 Gençler Peygamberimizin İzinde Yarıştı!

Anadolu Gençlik Derneği(AGD)nin her yıl organize ettiği Siyer-i Nebi Yarışması 81 il ve 700e yakın ilçe merkezinde on binlerce liseli öğrencinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Anadolu Gençlik Derneği tarafından düzenlenen ve gençleri Efendimiz (S.A.S)’in ahlâkı ile buluşturmayı hedefleyen Siyer-i Nebi Yarışması, Türkiye genelinde 81 il ve bir çok ilçedeki 3500 merkezde yapıldı.

Sınava giren 150 bin genç, İbrahim Cücü’ün Ayetler ve Hadislerle Peygamberimizin Hayatı  isimli kitabından çoktan seçmeli 90 soruda ter döktü.

Yarışmaya katılan gençler, 120 dakika süren sınav ile Peygamber Efendimizi daha iyi tanımış olmanın heyecanını yaşadı ve gençleri Siyer-i Nebi Heyecanı sardı.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 20.12.2015 17:33
Anahtar Kelimeler:
Agd
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90