banner102

Gençler Sordu Başkanlar Cevapladı

Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen “Türkiye'nin Geleceği Of'un Gençleri Soruyor, Başkanlar Cevaplıyor” adlı program Of Sahil Hasbahçe Düğün Salonunda gençlerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
15 Mayıs 2022 Pazar 15:46
Gençler Sordu Başkanlar Cevapladı

Yaklaşık 250 gencin katılımı ile gerçekleştirilen program Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu’nun Milli Görüş tarihini anlatan konuşması ile başladı.

Milli Görüş’ün tek siyasi partisinin Saadet Partisi olduğunu söyleyen İlçe Başkanı Muratoğlu,” Saadet Partimiz sadece ülkemiz insanı için değil, bütün insanlığın saadeti için çalışan bir teşkilattır. Bunun için 50 yıl önce ilk siyasi hareketimiz olan Milli Selamet’in, Yaşanılabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Adil Bir Dünyanın Kurulması sloganını bugün de aynı tazeliği ile kullanıyoruz. Bizler, bizim gibi inanan veya inanmayan, bizden olan veya olmayanı ayırt etmeden herkesin huzur içinde yaşaması için mücadele eden bir teşkilatız. Gerek Belediyecilik alanında ve gerekse ülke yönetiminde bunun nasıl olduğunu bu millete gösterdik ve yeniden göstermek için mücadelemizi yapıyoruz.” dedi.

İlçe Başkanının konuşmasından sonra söz alan Ekonomiden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Saral, ülkemiz ve ilçemiz ile ilgili yaşanan sorunları özetleyen bir konuşma yaptı.

Ülkemizde vatandaşlarımızı ilgilendiren her alanda sorun olduğunu söyleyen Mustafa Saral, “Maalesef Ülkemizde eğitim alanında, ekonomide, adalette, şeffaflıkta, liyakatte, ahlakta, üretimde, dış politikada, kısaca vatandaşlarımızı ilgilendiren her alanda sorunlarımız var. Bu sorunları sözde değil gerçek manada çözecek olan tek anlayış Milli Görüş anlayışıdır. Saadet Partisi olarak bütün bu sorunları düzeltecek projelerimiz ve kadromuz vardır. “ diyerek çözümün adresinin Saadet Partisi olduğunu ifade etti.

Konuşmaların ardından soru cevap kısmına geçilerek gençlerden gelen siyasi soruları İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu, İlçe ve Ülkemiz ile ilgili her alandaki sorunlar ve projeler hakkındaki soruları da Başkan Yardımcısı Mustafa Saral cevapladı.

Program iki bölümlü yapıldı. İlk bölümde başkanların konuşması, ikinci bölümde de gençlerin sorularına yer verildi. Programın sonunda da Başkan Yardımcısı Mustafa Saral Of İlçesi ile ilgili dikkat çeken projeleri ayrıntılı şekilde gençlere anlatarak projeleri geliştirme adına gençlerle görüş alışverişinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90