banner102

Gençlik Merkezi ve Kapalı Yüzme Havuzu İncelemesi

İlçemizde yapımları devam eden ‘Of Gençlik Merkezi’ ve ‘Of Kapalı Yüzme Havuzu’ inşaatında incelemelerde bulunan Of Kaymakamı Eren Arslan ve Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İnşaat hakkında firma yetkililerinden bilgiler aldılar.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
11 Mayıs 2015 Pazartesi 16:27
Gençlik Merkezi ve Kapalı Yüzme Havuzu İncelemesi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilçemize kazandırılacak olan ‘Of Gençlik Merkezi’ ve ‘Of Kapalı Yüzme Havuzu’ nun 17 Aralık 2013 tarihinde ihalesi yapılarak 28 Mayıs 2014 tarihinde sözleşmesi imzalanan ve yüklenici firmaya yer teslimleri yapılan Of Kapalı Yüzme Havuzu ve Of Gençlik Merkezinin inşaatlarının Aralık 2015 tarihinde tamamlanması planlanıyor.

GENÇLERİMİZİ KAHVE KÖŞELERİNDEN KURTARACAK

Of Kapalı Spor Salonunun arkasında yapılan Kapalı Yüzme Havuzu ve Of Belediyesinin eski İtfaiye merkezi yerinde yapılan Gençlik Merkezini inceleyen Kaymakam Arslan; “İlçemizdeki gençlerimizin hizmetinde olacak olan bu eserlerin şehrimize kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Gençlerimizin kahve köşelerinde ve oyun salonlarında enerjilerini harcamamaları açısından bu eserlerin şehrimize kazandırılmasını önemsiyorum. Gençlerimiz buralarda kazanacakları bilgi ve becerileri ile birlikte ilçemize ve ülkemize şampiyonluklar kazandıracak becerilere sahip olacaklardır” dedi. 

Son Güncelleme: 11.05.2015 16:29
Anahtar Kelimeler:
Eren Arslan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bayram 2015-05-11 22:27:51

insanlara calişacaklari iş yerleri yabin eğlenme yeri deyil

Avatar
Rumuz Of 2015-05-13 19:12:27

Bayram beye katılıyormuş hep eğlence hep eğlence içimiz dişimiz eğlence oldu.Gençlerimiz işsizlik nedeniyle yuva kuramıyor bunu düşünen yok.

banner90