banner102

Görevden Alınan Hacıkerimoğlu'ndan İlk Açıklama!

MHP Genel Merkezi tarafından gatama ile göreve getirilen ve 5 yıl sonra aynı şekilde Genel Merkez tarafından görevden yönetimi ile birlikte alınan Mehmet Emin Hacıkerimoğlu, konuyla ilgili yazılı basın açıklaması yaptı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
11 Ağustos 2016 Perşembe 14:14
Görevden Alınan Hacıkerimoğlu'ndan İlk Açıklama!

 İlçe Başkanlığı görevinden alınarak yerine Hüseyin Ayaz ve yeni yönetiminin gelmesi sonrası sessizliğini bozan Mehmet Emin Hacıkerimoğlu konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Değerli dava arkadaşlarım, partimize gönül veren dostlarım ve çok değerli hemşerilerim..

30 yılı aşkın zamandır gönül verdiğim davamda, inandığım değerlerden taviz vermeden hizmet etme gayreti içerisinde bulundum. Ülkü ocaklarından başlayıp, İlçe Genel Sekreteri olarak İlçe yönetim kurulunda devam eden siyasi hayatımın son 5 yılında da MHP Of İlçe Başkanlık sıfatı ile görev almaktaydım.

Hiç kimse kariyerinde bir yerlere muhakkak ki kolay gelmemiştir. İlçe Başkanı olmadan önce adaylığımı bile engellemek adına bir takım insanlar (maalesef ki bunlar partimizin içinden) partimden üyeliğimi silerek olası bir seçimi kazanmam halinde başkan olabilmemi engellemek adına Ali Cengiz Oyunları

oynamışlardır. Hak ve adaletten şaşmadan vereceğim mücadeleyi devam ettirmek adına kendi bölgem dışında Samsun'un Salıpazarı ilçesinde partimize yeniden üyeliğimi yaptırıp hiçbir zaman oyunlarla bu yarışın dışında kalmamak adına mücadelemi verdim.

Sayın Genel Başkan Dr. Devlet BAHÇELİ tarafından, partimizin kuruluşunun

40. yıl dönümünde Türkiye genelinde 40 kişi tekrar partiye üyelik için Ankara'ya davet edilmiştir. Bu aciz kardeşiniz de davet edilen 40 kişi arasında yer almıştır. Bu davet, siyasi hayatımda sergilediğim değişmeyen duruşumun davaya olan sadakatimin karşılığında Parti Genel Merkezimizin takdir edip beni çağırdığı ve siyasi hayatını boyunca onur duyacağım hadiselerden birisi olmuştur.

Tüm engelleme çalışmalarına rağmen Sayın Genel Başkanımız tarafından direkt olarak atanıp 2011 yılında MHP Of İlçe Başkanı o!arak partime ve Of'a hizmet etmeye başladım. 2011 yılında yapılan seçim ile de Parti Başkanlığını oy çokluğu ile kazandık.

2011 yılından bugüne kadar ülkemizin ve partimizin geçtiği bu zorlu yolculukta, Of'ta Milliyetçi Hareket Partisi oy sıralamasında 6. parti konumundayken 2. Parti konumuna kadar taşımayı Rabbim bize nasip etti. Bu başarıyı yakalamanın sırrında, parti ayrımı gözetmeksizin tüm Oflu hemşerilerimize aynı mesafede sıcak, samimi ve dostane davranmamız, hak bildiğimiz hiçbir şeyden taviz vermeden, partimizin temsilcisi olarak kendimizi ifade etmemizin etkisi olmuştur. Bu benim şahsi gayretim olmakla birlikte bana bu cesareti, üretkenliği sağlayan ve arkamda her zaman desteklerini esirgemeyen İlçe Yönetim Kurulumdaki arkadaşlarımla birlikte bize oy veren vatandaşlarımızda bu başarının en büyük mimarlarındandır.

Biz bölgesel olarak bu başarıyı yakalamış olmamıza rağmen son yerel seçimlerde partimiz Türkiye genelinde arzu ettiği başarıyı yakalayamamıştır. Bu sonuçların akabinde partimizin içerisinde bir takım yeni lider arayışları belirmiş ve bunun gelişiminde Sayın Genel Başkanımız ve Partimizin MYK'si tarafından Türkiye genelinde bu değişimden yana olan İl Başkanlıklarında yönetim değişikliği tasarrufunda bulunmuşlardır.

Bu değişimin yapıldığı Trabzon MHP İI Başkanı ve Yönetiminden bazıları benim görevimden istifa etmemi istediler. İstifanın ardından onların oluşturacağı bir yönetim kurulu ile çalışmak kaydıyla yine kendileri tarafından yeniden başkanlığa atanacağımı bana beyan ettiler. Bu göreve seçimle gelmiş bir başkan olarak, bana inanıp bu zor süreçte Yönetim Kurulu olarak görev almış ve ilçemizde yakalamış olduğumuz başarıda benimle birlikte emek harcayan yol arkadaşlarımı sadece İlçe Başkanı olarak kalabilmek adına bırakıp İI Yönetiminin belirlediği yeni yönetim kurulu ile çalışmak, önce kendime sonra inandığım davaya ihanet olacağına inancımdan bu teklifi kabul etmeyip istifamı sunmadan görevime devam ettim.

Şahsıma herhangi bir tebliğ yapılmadan, yerel basın aracılığıyla görevimden alındığım bilgisini öğrendim. Biz bu davaya kişilere bağlı olarak gönül vermedik, inandığımız davada ve ülküde, ülkemize ve milletimize hizmet adına bu yola başımızı ve benliğimizi koyduk.

Ben hak bildiğim davada, vatanımın ve milletimin her bir ferdine hiçbir ayrım gözetmeksizin hizmet etmeye, bugüne kadar nasıl inandıysam ve yaşadıysam bundan sonra da her şartta ve zeminde bunu devam ettireceğimden hiç kimsenin şüphesi olmasın."

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 11.08.2016 14:15
Anahtar Kelimeler:
Mehmet Emin Hacıkerimoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yerel basın 2016-08-11 16:31:15

SN Hacıkerimoğlu basının hızına yetişemiyorsun yoksa ondan sebep mi aldılar kendin itiraf ediyorsun.Gn merkez çağımıştı beni diyor ballandırıyorsun sonra aynı GN merkez görevden alıyor darlanıyorsun gerek yok nöbet bitti de kardeşim .Tebrik etmek erdemliktir sana da o yakışır reis.......

Avatar
Süleyman Sami ÇAKIROĞLU 2016-08-11 23:07:33

Ne ekersen onu biçersin.Hanği ayak oyunlarıyla geldi isen o ayak oyunlarıyla gittin.veselam...

Avatar
ALİ İHSAN KULOĞLU 2016-08-11 23:25:48

TARİH NE NANKÖRLÜKLERE,VEFASIZLIKLARA ŞAHİTTİR.ETTİN BULDUN ŞİMDİ DARLANMA YA...YÜKLENDE GİD...

Avatar
SALİH ZEKİ SÜLEYMANOĞLU 2016-08-12 11:08:41

Anlatıklarının yüzde sekseni yalan ve hayal ürünü.Atanman için genel merkeze teklif eden atanmanı sağlayan aynı il başkanı, kulanılma noktasında görevini tamamlayınca çöpe atilmadır.İşin türkçesi budur.

Avatar
T.HACIKERİMOĞLU 2016-08-12 15:13:24

MEHMET BAŞ. ATAMAYI YAPAN GN. MERKEZ SANA YAKIŞAN NÖBETİ GÜZEL BİR ŞEKİLDE DEVRETMEK ve YENİ BAŞ. H.AYAZ VE YÖNETİMİNE BAŞARILAR DİLEMEK .PARTİ İŞLERİ BÖYLE KİMSEYLE KÖTÜ OLMAYA DEĞMEZ.

Avatar
Oflular 2016-08-13 15:41:48

Ağlamaya gerek yok nasil geldiğini biliyosun o Zaman kanatlanmiş uçuyodun şimdi ne oldu kanatlarin mi kırıldı hadi işine bakkkkkkk

Avatar
ÜLKÜCÜLER 2016-12-26 23:56:54

Dalavere ile geldiğin görevinden hakettiğin şekilde indirildin,üç yaşında çocuk gibi ağlayıp zırlama.Senin nasıl birisi olduğunu çok iyi biliyoruz.Bu partinin zamanında anasına avradına sövüpte gelip burda yok 30 yıl yok bilmem ne ahkam kesme.Senin karşında çocuk yok,yoluna bak,yediğin haramlar zaten öteki dünyada çıkacak

banner90