banner102

Gözütok: “Her Zaman Yanlışların Karşısındayız”

Saadet Partisi Of İlçe Başkanlığının her ay rutin olarak iki kez gerçekleştirdiği İlçe Divan toplantılarının birini gün içerisinde gerçekleştirdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
08 Haziran 2014 Pazar 11:02
Gözütok: “Her Zaman Yanlışların Karşısındayız”

İlçe Teşkilat binasında yapılan İlçe Divan toplantısına İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu başkanlık ederken, toplantıya Saadet Of Belediye Meclis üyeleri ile partililer iştirak etti.

HER ZAMAN YANLIŞLARIN KARŞISINDAYIZ

Gündem konularının görüşüldüğü toplantının açılış konuşmasını Of Belediye Meclis Üyesi Musa Götüzok yaptı. Konuşmasında belediyenin çalışmaları hakkında bilgilendirme yapan Gözütok, Belediyenin daha önceden yaptığı taksi ihalelerinin bir yenisi daha mecliste yapılarak korsan taksiciliğin tamamen önünün kesileceği kararı alındığını söyledi. Konu hakkında detaylı bilgilendirme yapan Gözütok, mecliste alınan kararların doğru olanlarına destek, yanlış yapılanlara da ne pahasına olursa olsun karşı koyduklarını iddia etti.

Toplantının kapanış konuşmasını İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu yaptı. Genel ve yerel gündem hakkında açıklamalarda bulunan Vahapoğlu, Hükümetin ekonomi konusundaki icraatlarını eleştirerek, ekonomi alanındaki olumsuz tabloyu basın yoluyla güllük gülistanlık gösterdiklerini ifade etti.

HERKES BORÇ BATAĞINA SAPLANMIŞ

Vahapoğlu, "Önceden çay paralarını elden verirlerdi ve doğru dürüst güvenlik sıkıntısı yaşanmazdı. Fakat şimdi bırakın elden vermeyi, bankadan alma dahi güvensiz hale geldi. Bu olumsuz tablo karşısında 'yaşanılabilir bir Türkiye' söylemek mümkün mü? Elbette mümkün olamaz. Fakat maalesef insanlarımızı medya yolu ile çok rahatlıkla karabiliyorlar. İstikrar sürsün diye birçok insan kendi maddi çöküntüsünü düşünmüyor. Çünkü herkes borç batağına saplanmış. Daha fazla batmamayım diye bu sakat dala tutunmanın peşine düşüyor. Oysa bu gidişat uçuruma doğru hızla yol almaktadır. Sıcak para ile ülkenin borcunu örtmek istiyorlar ama her yıl faize ödenen paralar resmi rakamlarla açıklanınca bu tablonun hiçte gösterildiği gibi olmadığını anlıyoruz." dedi.

EĞİTİM SİSTEMİ KÖKTEN DEĞİŞMELİ

Ahlak ve Maneviyatın her geçen gün azaldığına da dikkat çeken Vahapoğlu, "Ülkemizde yaşanan bütün sıkıntıların ana kaynağı Ahlak ve Maneviyat'ın azalmasıdır. Maalesef bu konuda elle tutulur bir çalışma yapılmamaktadır. Göstermelik eğitim sistemine iliştirilen dersler ile bu ülkenin genç nesli düzeltilemez. Bunun için eğitim sistemi kökten değişmeli ve temeline 'Ahlak ve Maneviyat' yerleştirilmelidir. " diyerek temeli İslam olmayan hiçbir çalışmanın başarıya ulaşamayacağınız söyledi.

İlçemizdeki sorunlara da değinen Vahapoğlu, Alimler yuvası olan Of İlçesinin her geçen gün bu tabire ters düşen yaşama doğru hızla ilerlediğini iddia etti.

İlçe divan sonunda programa katılanlara poğaça ve çay ikram edildi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 07.06.2014 11:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90