banner102

Gözütok ve Altun Ailelerinin Mutlu Günü

Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Başkanı Murat Gözütok, Hayrat İlçesinden Altun ailesinin kızı ile dünya evine girdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
14 Eylül 2015 Pazartesi 01:19
Gözütok ve Altun Ailelerinin Mutlu Günü

 Of'un Nabzı Gazetemizin Reklam Müdürü ve Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Başkanı Murat Gözütok, Ayşegül Altun ile hayatlarını birleştirerek dünya evine girdiler. Of Anadolu Gençlik Derneği Konferans Salonunda gerçekleştirilen düğün merasimine Gözütok ve Altun ailelerinden çok sayıda davetlinin yanı sıra Of Esnaflarından ve akraba ile yakın dostlarından çok sayıda vatandaş katılırken, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'da katılanlar arasında idi.

Ağaçseven Kur'an Kursu Hocası Kemal Korkmaz'ın sunumunu yaptığı düğün töreni Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayarak kısa süreli Korkmaz hocanın düğünler hakkında yaptığı sohbet ile devam etti.

HAKK'IN RIZASINA UYGUN DÜĞÜNLER..

Korkmaz hoca, düğün törenlerinin Rabbimizin rızasına uygun şekilde olmasına her Müslümanın dikkat etmesi gereken en önemli konulardan biri olduğunu belirterek, son zamanlarda bu konuya gösterilen hassasiyetin azaldığını söyledi. Korkmaz, "Müslüman bir ülkede Alimler şehri olarak nam yapan Of İlçemiz her geçen gün Rabbimizin emirlerinden uzaklaştığına üzülerek şahitlik ediyoruz. Bunun da en büyük göstergesi Rabbimizin rızasına uygun şekilde yapılan düğün törenlerinin çok az sayıda oluşudur. Maalesef bu az olan Hakk'ın rızasına uygun düğünler her geçen gün azalıyor ve toplum nazarında da yadırganır hale geliyor. Bu bizim için korkutucu bir tablodur." diyerek ömürde bir yapılan düğün törenlerinin ahiretimizi karartacak şekilde olmamasına dikkat edilmelidir diyerek sohbetini tamamladı.

Kısa süreli yapılan sohbetin ardından yemek ve tatlı ikramı yapılan düğün töreni takının ardından sona erdi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 14.09.2015 01:24
Anahtar Kelimeler:
Murat Gözütok
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90