banner102

Güngör Saral MHP Adayı

Güngör Saral, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin Of Belediye Başkan adayı oldu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
20 Kasım 2018 Salı 20:41
Güngör Saral MHP Adayı

HMB Ulusoy Endüstri Meslek Lisesi’nde Kimya Öğretmeni olarak görev yapan Güngör Saral, 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerde görevinden istifa ederek AK Parti’den Of Belediye Başkan aday adayı olmuş ve Of'ta yaşayan insanların büyük teveccühünü kazanmış, ancak aday gösterilmemişti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından adaylık için Genel Merkeze davet edilen Güngör Saral'ın, bu hafta içerisinde resmi olarak MHP'den Of Belediye Başkanlığına adaylığını açıklaması bekleniyor.

1971 yılında Of’ta doğan Güngör Saral, KTÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümünden mezun oldu. Bir süre Doğu Karadenizin vazgeçilmez ürünü olan çay sektöründe çalışan Saral, 1996 yılında öğretmenliğe başladı. Uzun yıllar Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Saral, 2012 yılında Of Ulusoy Endüstri Meslek Lisesi’ne atandı. Güngör Saral'ın İnşaat sektörünün yanında, alt yapı, üst yapı, çevre düzenlemesi  ve turizm  konularında da çalışmaları olduğu biliniyor. 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde geniş bir çevre tarafından kendisine aday olması konusunda yapılan baskı üzerine, görevinden istifa ederek AK Parti’den Of Belediye Başkan Aday Adayı olan ancak aday gösterilmeyen Saral, evli ve iki çocuk babasıdır. MHP'den Of Belediye Başkan Adayı olan Güngör Saral'ın her kesimden oy alarak rekor oyla Of'a Belediye Başkanı seçileceğine inandığı öğrenildi.

Güngör Saral'ın, Of İlçesine mutlaka bir üniversite kurulması gerektiği, çay fabrikaları dışında da değişik fabrikaların iş sahalarının açılması gerektiğine uzun zamandır vurgu yaptığı öğrenildi. Eğitimci Saral'ın Of Meydanı ve Otopark, Trafik ve Of’a giriş, Solaklı Vadisi, Beyaz Masa, Çocuk Parkı, Çeşme ve Sahil Projeleri, Hayvan Barınma, Gezici Çöp Toplama, Su, Şehir içi Dolmuş, Of Belediyesi Mezarlık Projesi gibi birçok proje hazırlığı çalışmalarını uzun zamandır sürdürdüğü bilinmektedir.

Son Güncelleme: 20.11.2018 20:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Azra Bıyuk 2018-12-23 20:39:33

Güngör Saral, ona inanan insanların isteğiyle ve halka hizmetin hakka hizmet olduğu şiarıyla çok sevdiği mesleğinden istifa edip bu kutsi görev için adaylığını açıklamıştır. Kendisini yakından tanıyanlar ne kadar dürüst, insanına düşkün, işini hakkıyla yerine getiren, özetle eşine az rastlanır sağlam karakterde birisi olduğunu bilmektedirler. Ve de en önemlisi Güngör hoca Ofumuzun kangren haline gelmiş sorunlarını iş bitirici yönüyle ortadan kaldırabilecek bilinçte ve kabiliyettedir. Of'un geleceği açısından Güngör Saral'ın adaylığı dahi mutluluk vericidir...

Avatar
Vatandas 2018-11-21 02:40:49

Kesinlikle mhp

Avatar
Durmuş Hacısalihoğlu 2018-11-23 10:12:41

MHP ye ne güven kalmıştır ne sevgi, daha düne kadar Akp nin kapısında ekmek kovalayanlar bugün başka partiden aday gösteriliyor. MHP bir dava partisidir,yalakaların toplanacağı el etek öpenlerin toplanacağı bir parti değil. İnsanlar bu parti için bu dava için çile çekmiştir,bunları yok saymak genel başkanı bitirmiştir.MHP yine oyumuzu alamayacaktır.

banner90