banner90

Güngör Saral'dan önemli açıklamalar

Ak Parti Of Belediye Başkan Aday Adayı Güngör Saral, hazırladıkları projelerle Of’u göç veren ilçe halinden kurtarıp, marka şehir haline getireceklerini söyledi.

12 Kasım 2013 Salı 15:05
banner31
Güngör Saral'dan önemli açıklamalar
Foto galeriye git  Ak Parti Of Belediye Başkan Aday Adayı Güngör Saral, adaylığının kesinleşmesi halinde Yüzde 85’in üzerinde oy alarak Of Belediye Başkanlığına seçileceklerini vurguladı. Of Merkez, Beldeler, Mahalleler ve Köylerde yaşayan herkesi ziyaret ederek kendilerini ve projelerini anlattıklarını söyleyen Saral, Gazeteler, Televizyonlar ve sosyal medya aracılığıyla da Of için hazırladıkları projelerini anlattıklarını ve Of’ta yaşayan her kesimden insandan destek aldıklarını ifade etti.
Temayül yoklamalarına katılımlarından, desteklerinden ve kendilerine gösterilen ilgiden dolayı Ak Parti Trabzon İl Başkanlığı ve Ak Parti Of İlçe Teşkilat mensuplarına teşekkür eden eğitimci Güngör Saral, ehil insanların geri planda kalmalarından dolayı, İslam Coğrafyasında her gün kan akıtıldığı, gözyaşı döküldüğü, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte bu coğrafyamızın da kimlik kazanmaya başladığını söyledi. Saral, Türkiye ve Ak Parti sevdalısı herkesin elini taşın altına koyması gerektiğine inandığından, 17 yıldır görev yaptığı eğitim camiasından istifa ederek Ak Parti’den Of Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu söyledi.

Ak Parti Of Belediye Başkan Aday Adayı Güngör Saral, 13 yıl önce faizli borç almak için IMF kapılarında bekleyen bir devletten, Ak Parti Genel Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve ekibinin çalışmaları ile, dünyanın ekonomik krizden çalkalanmasına rağmen, dimdik ayakta duran, dünyaya lider olmaya aday, IMF’ye borç veren bir ülke konumuna geldiğini ifade etti.

Çevre düzenlemesi yanında, inşaat sektörü, alt yapı ve üst yapı konularında da çalışmaları olduğu bilinen Güngör Saral, “Adaylığımın sosyal medya, yazılı görsel basında duyulmasının ardından sizlerden yüzlerce tebrik mesajı ve telefonları aldım. Başvurusu öncesinde Of’umuza hizmet için tavsiye telkinleri ile beni cesaretlendiren büyüklerimize, başvurusu sonrası ise yoğun bir şekilde desteğinizi veren siz değerli gönül dostlarımıza bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Sunduğumuz projelerimiz ile birlikte önerilerinizi de bekliyorum. Sizlerin duaları ile Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip eylesin. Aday adayı diğer arkadaşlarıma da kolaylıklar diliyorum. Bu süreçte biz kendimizi ve projelerimizi anlatıp, her kesimin desteğini almaya gayret edeceğiz. Ve Allah (C.C.)'ın izni ile, ekibimizle, Of’umuzda AK Partimize ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a yakışır şekilde Yüzde 85'in üzerinde oy alarak Ak Partiden Belediye Başkanı seçileceğimize inanıyorum.” Dedi.

Of Meydanı ve Otopark, Trafik ve Of’a giriş, Solaklı Vadisi, Beyaz Masa, Çocuk Parkı, Çeşme ve Sahil Projeleri, Hayvan Barınma, Gezici Çöp Toplama, Su, Şehir içi Dolmuş, Of Belediyesi Mezarlık Projesi gibi birçok proje hazırlayarak, Of’ta yaşayan insanlarımızın hizmetine sunacaklarını ifade eden Güngör Saral, kendilerine destek veren herkese teşekkür ettiklerini söyledi.
Anahtar Kelimeler: Güngör Saralgungorsaral

• Ad Soyad:

• Yorum:

@name x GÖNDER

• UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Toplam 15 yorum mevcut

• K. Osman 4 yıl önce yorumlandı

Ziya bence gökten kemik yağsın diye Allah a yalvar

• ziya akyüz 4 yıl önce yorumlandı

allahım murat saralı bize başkan etme cahillerden bizi koru...amin

• RIza 4 yıl önce yorumlandı

Benim adayimsin .Hayirli olsun.

• sadullah kalıç 4 yıl önce yorumlandı

ben murat saralın en deneyımlı olduğunu düşünüyorum. zaten beledıye başkanı olmak için deneyımlı değil allahtan en çok korkan kul hakkına rıayet eden toplumla hemhal olabılendır insanlara hıznmet edebılen .gungor senelerdir çoçuklara kımyasal hesap mol kavramı anlatmaktan başka ne yapmışkı beledıye başkanlığı yapacak.

• Sadullah 4 yıl önce yorumlandı

Murat Saral of için bir şanstır.

• eyüp kızılcık @Ahmet şenocak 4 yıl önce yorumlandı

umarız murat saral aday olur.olursa bu halk senin düşündüğün kadar cahil değil.açtığı bir çukuru medyada haber olmasına rağmen 6 ayda kapatamayan of a hiç bir fayda sağlayamayan bazı tarikatlara yardım eden birine oy vermezler merak etme.

• Ahmet şenocak 4 yıl önce yorumlandı

Saadet partisi murat Başkan'ın aday olmasını istemiyor neden çünkü diğer adaylardan biri oldumu belediyeyi alma şansı yükselir akparti murat Başkan'dan şaşmaz ofta şaşmaz

• kısmi @kısmi efendi 4 yıl önce yorumlandı

al birini vur ötekine.ben güngör saral ı da savunmadım ki.hepsi aynı bunların.

• sayın kısmi 4 yıl önce yorumlandı

murat saral deneyimsiz de güngör çok mu deneyimli, murat başkan yıllardır belediyede hizmet vermektedir. galiba senin pek bişeyden haberin yok, sırf bişeyler yazmak olsun diye yorum yaptığın belli..

• kısmi efendi 4 yıl önce yorumlandı

murat saral deneyimsiz oluyor da güngör saral çok mu deneyimli, sanki yıllardır belediyecilik mi yapıyor, bir öğretmenden ne kadar belediyecilik performansı beklenebilir ki, bırakın bunları allah aşkına kimse kimseyi kandırmasın , biz başkanımızdan gayet memnunuz, murat saral ile yola devam inşallah

• kısmi 4 yıl önce yorumlandı

adıyaman cemaati hariç kimse murat saral ı istemiyor.bu iş öyle deneyimsiz adamların işi değil.

• ofluk.k.o. 4 yıl önce yorumlandı

baskanimiz sayın murat saral cok rahat bir sekilde of belediye baskani olacak......herkes mevcut olan baskanimizi cok seviyorlar.

• bilal 4 yıl önce yorumlandı

belki haksızlık olcak ama iyi bir insan neden akp den aday oluyor yau.görmüyor musunuz murat saral ı nasıl yediler.

• vedat 4 yıl önce yorumlandı

hayırlı olsun inşallah ama öğretmen ne kadar bu işi yapabilir iyi düşünmek lazım.

• Coskun İHTİYAROĞLU 4 yıl önce yorumlandı

Hocamın bilgi donanımı, tecrübesi ve dürüst kişiliğiyle bu projeleri gerçekleştireceğine ve Başkanlığı layıkıyla yapacağına gönülden inanıyorum. Allah (cc) yardımcın olsun.

TÜM YORUMLAR
    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    Sayfalar
    E-Gazete
    • Ofunnabzi.com | Ofun Büyük Haber Portalı - 21 Aralık 2016 124. Sayı Manşeti
    • Ofunnabzi.com - 30 Kasım 2016 Manşetii, 123. sayısı
    Karikatür
    • Of'un Nabzı logo
    Sen de Yaz
    Siz de yazmak istemez misiniz?
    Arşiv

banner88