banner102

Hafızlardan Şehit Çamur’un kabrini ziyaret

Of Ballıca Kur’an Kursu öğrencileri Şehit Ahmet Çamur’un Çaykara’da bulunan kabrini ziyaret ederek, ruhuna hatmi şerif okudular.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
16 Ağustos 2017 Çarşamba 11:25
Hafızlardan Şehit Çamur’un kabrini ziyaret
Of Solaklı boğazının 70 öğrencisi ile en büyük Kurslarından biri olan Ballıca Erkek Kuran Kursu talebeleri, geleneksel Uzungöl programı dâhilinde Ağustos 2015 yılında Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Çaykara’lıPolis Özel Harekat Başkomiseri Şehit Ahmet Çamur'un kabrini ziyaret ederek hatim yaptılar.

Ballıca Kur’an Kursu talebeleri, kabir ziyaretinin ardından Uzungöl’de bir süre gezi yaptılar. Hayırsever Elit Uzungöl restoran’ın sahiplerince Ballıca Kur’an Kurusu talebelerine yemek ikramı yapıldı. Yemeğin ardından gezi programı sona erdi.

Son Güncelleme: 16.08.2017 14:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90