banner102

HANGİ ADALETE UYGUN?

Of'un Sulaklı Mahallesi Sanayi Caddesinde TİSKİ tarafından açılan su kanallarının aylardır düzenli şekilde kapatılmamasına cadde esnafı isyan etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
12 Nisan 2019 Cuma 11:40
HANGİ ADALETE UYGUN?

Açılan çukurların yağmurlu havalarda su birikerek gerek yayalar için gerekse biriken suların işyeri bodrumuna inmesi sorunundan dolayı Belediye yetkililerine şikayette bulunan L. Aykurt adlı işyeri sahibi, kendi işyerlerinin iki metre yanındaki işyerinin önündeki çukuru asfalt ile kapatan Belediye çalışanlarına, hemen yan taraftaki çukurları da kapatın demesine rağmen sadece bir işyerinin önünü dökmeleri, 'Bu hangi adalete uygun' sözünü akıllara getirdi.

Yaya kaldırımlarının kırık dökük, kaldırım önlerinin çukur, çamur olduğu sanayi caddesi esnafı, yapmayacak olduğunuz yerleri bari kazmayın da eskisi gibi kalsın diyerek tepki gösterdi. Aynı caddede aylarca rögar çukurlarının kapatılmama sorununu yaşayan esnaf ve cadde sakinleri 'bu sorunların çözülmesi için dilimizde tüy mü bitmesi lazım' tepkisini gösterdi.




 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 12.04.2019 11:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90