banner102

Hanlut (Dağönü) Derneği Yönetimi Of Basınıyla buluştu

Hayrat’ın Dağönü Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Yöneticileri, düzenledikleri akşam yemeğinde Of Basını ile buluştular.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
03 Ağustos 2015 Pazartesi 01:35
Hanlut (Dağönü) Derneği Yönetimi Of Basınıyla buluştu
 Of Hayrat Dağönü Kültür ve Dayanışma Derneği Yöneticileri, düzenleyecekleri Dağönü Buluşması öncesinde Of Basınıyla bir araya geldiler.

Of Sahil Oğuzhan Restoran’da düzenlenen yemeğe Dernek Başkanı Av. Kemal Kaya, Dernek Yöneticileri TDF Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Çakmak, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hasan Şenocak ve Dursun Süleymanoğlu ile Of Medya Derneği Başkanı ve Of Havadis Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yüksel Yaşar, Of Medya Derneği Başkan Yardımcısı Ömer Alkan, Of’un Nabzı Gazetesi  adına Fahri Hacıcaferoğlu, Radyo Of’un Sahibi Serkan Kul, Of Medya Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Of Havadis Gazetesi Köşe Yazarı İzzet Keleş ve Of Havadis Gazetesi Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Yaşar katıldı.

Başkan Kaya yemekte yaptığı açıklamada Derneğin faaliyetleri hakkında basın mensuplarına bilgiler verdi. Derneğin 1998 yılında kurulduğunu ve bugüne kadar önemli hizmetler kaydettiğini belirten Kaya; “Derneğimizin kuruluşundan bugüne kadar derneğimize hizmet etmiş, emek vermiş, katkıda bulunmuş başkanlarımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımızın teveccühü ile bu dönem derneğimiz bizlere emanet. Bizler de elimizden geldiğince Halnut’umuza, Dağönümüze hizmet edeceğiz. İmkanlarımız ölçüsünde derneğimizin adında bulunan kültürümüze ve dayanışmamıza katkı sunmaya çalışacağız” dedi.

Dernek tarafından Pazar günü Dağönü’nde düzenlenecek olan etkinlikler hakkında da basın mensuplarına bilgiler veren Başkan Kaya; “Önceki yıllarda farklı konseptlerde düzenlediğimiz etkinliğimizi bu yıl daha farklı bir şekilde düzenleyeceğiz. Halnut’umuzun yetiştirdiği değerler adına atfedeceğimiz etkinliğimizi bu yıl Çalekli Dursun Efendi olarak bilinen ve aslen Halnutlu olan Dursun Güven hocamız adına düzenleyeceğiz. Cuma günü başlatmış olduğumuz etkinlikler kapsamında Hatim programı düzenledik. Cumartesi farklı etkinliklerimiz olacak. Pazar günü de düzenleyeceğimiz etkinlikle Dursun Güven Hocamızı anacağız. Etkinliğimizin devamında ailelerimizle birlikte piknik ve eğlencede buluşacağız. Amacımız köyümüzden, mahallemizden yetişmiş olan değerlerimizi, köyümüzün dışlında gurbet diyarlarda yaşayan köylülerimizle, akrabalarımızla bir araya getirmektir. İnşallah bunu gelecek yıllarda daha geniş bir çerçevede düzenlemeye gayret edeceğiz. Tüm hemşerilerimizi etkinliğe davet ediyorum” diye konuştu.

Başkan Kaya ve Dernek Yöneticileri Of Medya Derneği Başkanı Yüksel Yaşar ve basın mensuplarından Of ve bölge hakkında bilgiler aldılar. Yemek, çay sohbeti ile sona erdi.

Son Güncelleme: 13.08.2015 16:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halil BAYRAM 2015-08-06 08:50:12

Of Basını haaa!
2 Memur, yayın organı ile bir okul gazetesine yazanlar OF BASINI sevsinler sizi...
Tenezzül edip muhatap almıyoruz diye kendinizi OF BASINI mı sanıyorsunuz!
Haddinizi bilin yoksa bildireceğiz...

Avatar
Yüksel YAŞAR 2015-08-10 09:26:15

Halil Abi dedik, duayen dedik ama yanıldık... Yıllarca öğretmen olarak gazetecilik yapan sizdiniz. Madem ki memurdan gazeteci olmaz siz nasıl yaptınız bu işi? Beğenmediğiniz yayın organı ve okul gazetemiz Basın İlan Kurumu tarafından resmi ilan alıyor... Muhatap almıyoruz diyorsun, almadığın çok belli oluyor... Haddimizi bildirmenizi bekliyoruz...

Avatar
Halil BAYRAM @Yüksel YAŞAR 2015-08-13 14:30:24

Biz fahri muhabirlik yaptık.Onu da yaparken birçok kez cezalar çektik. Dersimizi bir sn bırakıp habere gitmedik.Böylelikle de yetim hakkı yemedik. Fahri muhabirlik ile gazete çıkarmayı, Gazetecilikle ilgili dernek kurmayı bir tutacak kadar insanlara diyecek sözümüz yok!Sizde bilirsiniz ki, bazı şeylerin idaresi dilekçeye kadardır. Gazeteci olmazsak da bizlere hizmetle hem de 08.00-17.00 arası hizmetle yükümlü kişilerin mesaisini başka işlerle geçirmelerine gönlümüz razı olmaz.Kısaca herkes asil işini yapacak. Boş zamanlarındaki işleri bizi ilgilendirmez.

Avatar
sadullah Dervişoğlu 2015-08-21 12:26:35

Ayıp oluyor beyler neyi paylaşamıyorsunuz.durup dururken herkese her hak tanındı büyüğede kücüğede değerlendirmediyse ötekilerin günahı ne büyük büyüklüğünü bilmeli kücük te saygısını göstermeli ortada dönen bir şeyde yok bu celallenmek ne niye kime yakışmaz abilere bu tür hareketler herkes rızkını yer teknolaji ilerledi sen bir şey yapmazsak diğeri yapacak bu kadar acık neden diye soranlara hayat devam ediyor .

banner90