banner102

Harçlık Biriktiren Öğrencilerden Örnek Davranış

Of Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen “Harçlıklar Biriktiriliyor, Kitaplar Okunuyor” projesi kapsamında kumbaralarında harçlıklarını biriktiren öğrenciler, birikimleriyle kitap almanın mutluluğunu yaşadılar.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
04 Mayıs 2015 Pazartesi 15:58
Harçlık Biriktiren Öğrencilerden Örnek Davranış
Proje kapsamında öğrencilere önceden dağıtılan “Kitap Kumbaralar” açılarak, öğrencilerin kitapla buluşması sağlandı.

İlkokulu öğrencilerine kitap okuma alışkanlığı kazandırarak toplumsal ve kültürel değerlerimize duyarlı gençler yetiştirmek amacıyla Akoluk Yayıncılık tarafından öğrencilere ücretsiz dağıtılan kitap kumbaraların açılış programı Mikdat Sarıalioğlu ilkokulunda yapıldı. Programa katılan kitap yazarlarından Melih Tuğtağ, öğrencilerle sohbet etti.

Kitap Kumbaraların açılış programında düşüncelerini paylaşan Of Kaymakamı Eren Arslan; “Sevgili öğrenciler, en iyi arkadaşımız olan kitapları okuyabilmek için burada toplandık. Küçük yaşta hem tasarruf etmeyi öğreniyoruz hem de tasarruflarımızı yatırıma dönüştürmek için kitap alıp okumayı, bilgi sahibi olmayı ilke ediniyoruz. Kitap okumanın mutluluğunu küçük yaşlarda kazandıktan sonra hayatınız boyunca bu mutluluğu her zaman devam ettireceksiniz. Bu amaçla göstermiş olduğunuz duyarlılıktan dolayı sizleri kutluyorum” dedi.

Kitapla buluşma programına, Of Kaymakamı Eren Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Akoluk yayıncılık sahibi Fatih Solak, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Son Güncelleme: 04.05.2015 16:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90