banner102

Hayde Uşaklar, Çay Da Kıralım

Of Ziraat Odası Başkanlığı olarak kurumsal destek sunduğumuz, Kırsal Alanda Girişimciliği Ve Yenilikçi Çalışmaları Geliştirme Derneği’nin “Hayde Uşaklar, Çay Da Kıralım, Yarınlara Da Bakalım” projesinin açılış toplantısı Of Kaymakamı Eyüp FIRAT, Kurum Amirleri, Çay Fabrikası Müdürleri, Of İlçe Tarım Ve Orman Müdürlüğü ve Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürlüğü temsilcilerinde katılımıyla yapıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
14 Temmuz 2019 Pazar 00:30
Hayde Uşaklar, Çay Da Kıralım
Açılış toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ndan sonra, proje danışmanı Ümit Öztürk tarafından projenin tanıtımı yapılmış, Proje amaçları, amaçlar doğrultusunda proje hedefleri, hedeflerin gerçekleşmesi için oluşturulan faaliyet programı detaylıca açıklandı.

Proje danışmanı Ümit Öztürk, “ Projenin amacının, Of İlçesinde çay tarımı ile uğraşan ailelerin çocuklarına, sosyal ve ekonomik açıdan itici güç haline gelmeleri sağlamak olduğunu söyledi. Bunun için Eğitim ve yaşam koçluğu desteklerini proje aşamasında vereceklerini;  eğitimlerin KOSGEB onaylı Girişimcilik Eğitimi, Kaliteli Yaş Çay Üretimi Teknikleri, Kişisel Gelişim Dersleri ve Temel İngilizce oluğunu belirtti.”
Açılış toplantısında sunum sonrası ikramlar yapılmış, karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunulmuş ve toplantı 15.30’da sona erdi.

Son Güncelleme: 14.07.2019 00:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90