banner102

Hayırlı nesiller yetiştirmek sizin elinizde

Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu, 24 Kasım Öğretmenler günü münasebeti ile bir mesaj yayınladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
24 Kasım 2016 Perşembe 08:47
Hayırlı nesiller yetiştirmek sizin elinizde

Türkiye’nin en büyük zenginliğinin genç nüfus olduğunu söyleyen Vahapoğlu, “Bir ülkenin en büyük gücü, imanlı inançlı evlatlarıdır. Gençliğine sahip olan geleceğinden emin olur. Çağın fen ve teknolojik bilimleriyle teçhiz edilmiş, ahlak ve maneviyat sahibi gençler, Yeniden Büyük Türkiye’nin inşasında en değerli servetimiz olacaktır” diyerek şu açıklamayı yaptı:

Ahlak ve manevi yönden çökmüş olan ülkemizde eğitim ve öğretimin önemi her zamankinden daha fazla hissedilmektedir. Maalesef toplumun mimarlarından olan Öğretmenler, Ülkedeki aile kurumunun sıkıntılarını gidermeye çalışmaktan eğitim vermeye odaklanamamaktadırlar. Ailenin en küçük bireyi Çocuklar bu sıkıntılardan en çok etkilenen bireylerdir. Yoldan çıkmış, kontrolsüz bazı Tv programları maalesef çocukların beyinlerini yıkamakta onları yanlış yönlendirmektedir. Tv’ler Eğitim sistemine yardımcı olacak şekilde kontrol altına alınmalı Öğretmenlerin yardımcıları olmalıdır. Eğitim sistemimiz batı kafası ile yönetilmeye çalışıldığından dolayı defalarca Bakanlar ve müfredat değiştirilmiş fakat başarı asla sağlanamamıştır.  

Ahlak ve manevi yönden çökmüş olan ülkemizde her gün yüzlerce sorun ile karşı karşıya kalıyoruz. Bunu önlemek için en büyük etken olan muhterem öğretmenlerimiz, batıcı sistemin gücüne teslim olan değil, gerçek güç ve kudret sahibi Cenab-ı Allah'a teslim olup, Hakkın hakim kılınması için çalışacak olan nesilleri yetiştirmekte sizin elinizde. Siyasal iktidarları döneminde başarısızlıklarının bedelini bu ülkenin eğitimli insanlarına ödetenlere karşı, vatanı ve milleti için bedel ödemekten çekinmeyecek siyasetçilerin yetiştirilmesi de sizlerin elinde. Yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklarla mücadele sözü verip riyayla, rüşvetle, rant elde etmekle meşgul olan iktidarlarının ebedi ve kendilerinin vazgeçilmez olduğunu zannedenlere karşı da ülkemizi her anlamda ileriye taşıyacak, herkesin insanca yaşadığı adil bir düzenin olduğu yeniden büyük Türkiye'yi kuracak nesilleri yetiştirmekte sizin elinizde. 

Bu duygu ve düşüncelerle bütün Öğretmenlerimizin bu özel günlerini kutlar Maddi ve Manevi tüm sorunlarını geride bırakmalarını Yüce Rabbimden niyaz ederim.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 24.11.2016 08:48
Anahtar Kelimeler:
M.Celal Vahapoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90