banner102

Hele Şükür..!

Doğalgaz hizmeti için Of Kalyon Mevkiine (İrfanlı Mahallesi) 2013 yılının Aralık ayında açılan kanalın kapatılması sonrası oluşan çukurlar yaklaşık bir yıldır kapatıl(a)mıyordu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
11 Temmuz 2014 Cuma 09:53
Hele Şükür..!
Of'un Nabzı medya ekibi olarak gerek ilçe merkezinde gerekse Kalyon mevkiinde doğalgaz kazılarından dolayı oluşan çukurların kapanması için defalarca haber yaptık. Aynı şekilde köşe yazarımız Fahri Hacıcaferoğlu 26 Haziran 2014 tarihinde "Sayın Yöneticiler" başlığı ile özellikle araçların korkulu rüyası haline gelen bu alan hakkında yöneticileri uyarmıştı.

Sekiz aydır yamalama usulü ile kapatılan çukurlar, her yağmur yağdığında boşalıyor ve derin çukurlar oluşuyordu. Sonunda içinde bulunduğumuz temmuz aynın ikinci haftasında araçların korkulu rüyası olan bu çukurlar, asfalt dökülerek düzeltildi.

Teşekkür Ediyoruz

Güne binlerce aracın geçtiği ve her geçen aracın çukura düşmesiyle araçlarının zarar gördüğü bu mekan eninde sonunda güzel bir şekilde kapatıldı.. Kapatılmasında emeği geçen herkese Of'un Nabzı medya ekibi olarak teşekkür ediyoruz.

Önceki Hali..


Şimdiki Hali..

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 11.07.2014 10:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
of k.k.o. 2014-07-11 17:44:42

hersey güzel olacak,lütfen biraz sabir sabir sabir.

Avatar
enver 2014-07-12 09:10:02

belediyeden allah razı olsun.faydalı çalışmalarını bekliyoruz.

Avatar
mehmet ali güneş 2014-07-14 10:59:43

bitişiğindeki petrol istasyonunun açilışı yapılacak yakında mecburı o vesile olmuştur çok daha beklerdi bu halk.

banner90