banner102

Heyelan Bölgesinde Son Durum!

Dün öğlen saatlerinde meydana gelen büyük heyelan nedeniyle kapanan Of-Çaykara Karayolunun açılma çalışmaları sabah saatlerinde yeniden başladı. Yoğun çalışma ile ikindi saatlerinde trafik tek şeritten kontrollü olarak verilmeye başlandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
09 Şubat 2016 Salı 10:12

OF-ÇAYKARA KARAYOLU ULAŞIMA AÇILDI

Konuyla ilgili olarak kamuoyunu bilgilendiren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Karayolları’nın gerçekleştirmekte olduğu çalışmaya Büyükşehir Belediyesi olarak destek vermekte olduklarını kaydederken, “Karayolları ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz bugün gün boyunca çalışmalarını sürdürdüler. Of-Çaykara karayolu heyelan bölgesinde, tek şeritten gidiş-geliş olarak ulaşıma açıldı. Söz konusu alanda ciddi çalışmalar gerçekleştirilecek. Kademelendirme çalışmalarıyla heyelan riski ortadan kaldırılacak. Bu çalışmaların tamamlanmasının ardından yol tam olarak hizmete açılacak” ifadelerini kullandı. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 09.02.2016 17:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90