banner102

HEYELAN OF'UN KADERİDİR!

Bayram günü Of ilçesinde yaşanan heyelanlar sonrası olay yerlerinde incelemelerde bulunan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 'Heyelanlar Of'un Kaderidir' dedi

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
09 Temmuz 2016 Cumartesi 20:09
HEYELAN OF'UN KADERİDİR!
Of İlçesinde Ramazan Bayramının ikinci gününden sonra yağan şiddetli yağışların ardından ilçenin Bölümlü,Çataldere,Cumapazarı,Erenköy  ve Uğurlu Mahallerinde  meydana gelen irili ufaklı onlarca heyelan, vatandaşlara korkulu anlar yaşattı.

Mahallesindeki heyelanın olacağını önceden tahmin eden mahalle sakinlerinden İbrahim Aydıner, heyelan olabilecek alanlar hakkında Of Belediyesi Afet İşlerine dilekçe ile başvurduğunu, ancak herhangi bir önlem alınmadığını söyledi.

Heyelan yaşanan yerlerde kısa süreli ulaşımın kesildiğini ve birçok aracın mahsur kaldığını söyleyen Mahalle sakinleri, afet için gerekli önlemlerin yaşanmadan önce alınması gerektiğini dile getirdiler.

Bayram günlerinde yaşanan heyelanlar sonrası olay yerlerinde incelemelerde bulunan Of Belediye Başkanı Salih Salim Sarıalioğlu, "Maalesef heyelan Of’umuzun kaderidir. Her şiddetli yağmur yağdığında bu sorunları yaşıyoruz. Bizlerde Belediye olarak çalışmalarımızı aralıksız şekilde devam ettiriyoruz. " diyerek vatandaşların sabırlı olmasını ve yaşanan heyelanlarda can kaybının yaşanmamasının en büyük sevindirici haber olduğunu söyledi. 

Şemsettin Öztürk

Son Güncelleme: 09.07.2016 20:10
Anahtar Kelimeler:
Salim Salih Sarıalioğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90