banner102

HİÇBİR ZAMAN YANILMADIK VE ALDATMADIK!

Saadet Partisi Of İlçe Divan Toplantısında konuşma yapan İl Başkanı Cevat Kurt, Milli Görüş’ün her söylediğinin haklı çıktığını söyleyerek, hiçbir zaman yanılmayıp, aldatmadıklarını ifade etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
14 Haziran 2017 Çarşamba 19:03
HİÇBİR ZAMAN YANILMADIK VE ALDATMADIK!
 İlçe teşkilatında gerçekleştirilen İlçe Divan Toplantısına Saadet Partisi GİK Üyesi Dursun Ali Düzenli, İl Müfettişi Şakir Şahintaş, İl Başkanı Cevat Kurt, Eski il başkanı Mahmut Çizmecioğlu, İl ve ilçe Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Yapılan divan toplantısının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu, Ramazan ayı, hafta içi ve gün içerisinde olmasına rağmen davetlerini kırmayıp toplantıya katılanlara teşekkür ederek bu tür birlikteliklerin davamız için çok önemli olduğunu söyledi.

Açılış konuşmasından sonra söz alan eski il başkanı Mahmut Çizmecioğlu, Milli Görüş davasının neferi olmanın büyük bir nimet olduğunu, ancak bu nimeti idrak edemeyip gereği gibi çalışmamanın da büyük bir sorumluluk olduğunu ifade ederek,  güncel konular hakkında bilgilendirmede bulundu.

Çizmecioğlu’nun konuşmasından sonra söz alan GİK Üyesi Dursun Ali Düzenli, bu davanın mutlak galip geleceğini ve dava mensuplarının da her daim kazançlı çıkacaklarını söyledi. İslam esaslarına göre kendine yön verme gayretinde olan bir teşkilatın mensuplarını olduğunu söyleyen Düzenli, “Bizim davamız günü birlik menfaatlerin konuşulduğu ve görüşüldüğü bir dava değildir. Bu dava öyle büyük bir davadır ki, değil ülkemizin selameti, bütün insanlığın selametini ön gören bir davadır. Bunun için bizler bu davanın hâkimiyeti için çok gayret göstermemiz gerekiyor.” dedi.

Toplantının son konuşmasını Saadet Partisi İl Bakanı Cevat Kurt yaptı. Yaptığı konuşmada güncel meselelere de değinen İl Başkanı Kurt, bu zamana kadar Milli Görüş davasının tek siyasi temsilcisi olan Saadet Partisi’nin hiçbir uyarısında haksız çıkmadığını söyledi.

HER GEÇEN GÜN KÖTÜYE GİDİYORUZ!

Ülkemizin iç ve dış sorunlarının her geçen gün arttığını ifade eden Kurt, “Maalesef ülkemizin sosyal, ekonomi, ahlaki ve dış siyasetinin her geçen gün kötüye gittiğine şahit oluyoruz. Mevcut hükümetin her yaptığı proje ellerinde kalıyor ve vatandaş için de büyük sorunlara sebep oluyor. Bu sorunların en belirgin nedeni de kendi değerlerine uygun anlayışı bırakıp, Avrupanın kendilerine dahi yarar getirmediği kokuşmuş medeniyet değerlerini baz alarak icraatlar yapmalarından kaynaklanıyor.” diyerek bu uyarılardan dolayı vatandaşın kendilerine tepki göstermesine anlam veremediğini ifade etti.

Yapılan ilçe divan toplantısından sonra katılımcılarla AGD Yurt Binasının konferans salonunda toplu iftar yemeğine geçildi.












Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 14.06.2017 19:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Faruk Keleş @emre kör 2017-06-19 18:27:15

Emre kardeşim, çok güzel açıkladın. Dediklerin doğru,fakat bu doğrular aynı zamanda acı tablonunda göstergesi.

Ben maneviyattan da bahsetmiştim ama orasını 7 den 70 her kes olumsuz diyor.
Ekonomiyi bu şekilde eğer doğru diyorsan şimdi hesaplayalım.
1400 lira alan bir ebeven kiraya imkansız ama dediğin gibi 250 tl versin. Bu kişi evli ise evin yakıtı, tüpü veya doğalgazı, elektriği, suyu ve zaruri olan mutfak ihtiyacı ne kadar hesaplıyorsunuz ki buna şükrediyorsunuz?

Avatar
emre kör 2017-06-15 13:28:08

dini siyasete alet ettiniz ak parti gibi olamadınız

Avatar
Faruk Keleş @emre kör 2017-06-15 14:08:51

Emre kardeşim Soyadınız gibi maalesef kör olmayın..
Bakın bakalım ak parti iktidarda durduğu 15 yıldır ülkemizde maneviyat arttı mı azaldı mı?

Borçlular azaldı mı çoğaldı mı?

Düşmanlarımız arttı mı azaldı mı?

Kör olma kardeşim..

Avatar
emre kör 2017-06-16 12:15:08

faruk bey.yüzlerce cami açtık kuran kursları açtık sanayi arttı milli gelir 15 bin dolar kıskanmayın sizin döneminiz hep kriz dönemiydi baş örtüsünü kullandınız şimdi cumhurbaşkanımız dünya lideri her şey yolun da siz CHP berabersiniz

Avatar
Faruk Keleş @emre kör 2017-06-16 14:17:24

Emre kardeşim, evet dediğin gibi birçok camii açıldı, Kur'an kursu sayısı neredeyse katlandı. Sanayi dışa bağımlı şekilde arttı. Kişi başı gelir 15 bin doların üzerinde lafı külliyen yalan. Sadece bu yalanın hesabını veremezler.. Neden mi Of ilçesinde kaç kişi gösterirsin ki ailesinde kişi başı milli geliri 15 bin doların üzerinde?

Emre kardeşim bu yapılanları eğer samimi ise şununla bir kıyasla;

Çok para kazanacak bir sektörde şaşalı bir işyeri açsan ve en modern şekilde donatsan. Bu işyeri üretim olarak hep sorunlu mal üretse ve her yıl zarar ettiğini kendisi açıklasa. Bu işyeri faydalı bir işyeri mi olur yoksa kapatılması zaruri bir işyeri mi olur?

Avatar
emre kör 2017-06-17 12:20:34

faruk kardeş .bir çok insanın altında yeni arabalar var inşaat çoğaldı her kez ev sahibi oluyor saadet partisi artık yormasın kendini zaten pek gençliği yok yüz yılın partisi ak parti düşün asgari ücret 1400 tl ofta ev kirası 250 tl geriye 1150 tl kalıyor gül gibi geçinir

Avatar
sadık yarsev 2017-06-19 13:08:01

saadet partisin de resimlerine bakıyorum hiç genç yok niçin acaba biri cevap yazarnı bana

Avatar
Emre kör 2017-06-21 09:09:27

Faruk bey maneviyat var bu ülkede yok diyorsun herkez nefsine sahip çıksın ben eski saadet kökenliyim sizin partinizin döneminde açlık kol geziyordu itiraz ediyorsan ozaman niye bu halk bıraktı sizi karnı doyan kişi partisini bırakmaz

banner90