banner102

Hisarcıklıoğlu, Of TSO yöneticilerini kabul etti

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, seçimlerini tamamlayan Of Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti.

02 Temmuz 2013 Salı 23:19
Hisarcıklıoğlu, Of TSO yöneticilerini kabul etti

Kabul sonrası ziyarete ilişkin bilgi veren Of Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Saral,'Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptığım odada, Zuhal Hanım Meclis Başkanımız. Zuhal Hanımın farklı bir özelliği de var.  O, Odalar Borsalar Birliği tarihinde ilk Meclis Başkanı. Bu ilkte bizim Of’umuza nasip oldu. Sağ olsunlar, birlikte 2003 yılından beri Odalar Birliği’nde Of Ticaret ve Sanayi Odası olarak bölgemize, çevremize hizmet etmeye çalışıyoruz' dedi.

Başlangıçtan günümüze kadar TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile birlikte çalışmanın onurunu yaşadığını belirten Erdal Saral, 'Biz Sayın Rıfat Beyin Odalar ve Borsalar Birliği’ne gerçekten çok büyük değerler kattığına inanıyoruz. Kendisini yeri ve boşluğu doldurulamayacak bir kişi olarak görüyoruz. Her zaman onunla birlikte nereye giderse biz de onunla birlikte oraya gitmeye hazır ve nazırız, bunu çok net ifade ediyoruz' diye ifade etti

Bu camiada olmanın onur verici bir durum olduğunu dile getiren Of Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Zuhal Akyüzlü, 'Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun, Oda ve Borsa seçimlerinde daha çok kadının bu yapının içerisine girme noktasında destek verdiği için kendisini kutluyorum. Bir de, daha çok kadın girişimciyi Türkiye’de potansiyel olarak artırma noktasına attığı adımlar devrimsel niteliktedir. Kendisi ile beraber çalışmak çok keyif verici ve onur verici. Bu camiaya hakikaten başarılar diliyorum ve Türkiye’nin gelişim noktasında çok önemli olduğunu görüyorum' dedi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 03.07.2013 12:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adem taş 2013-07-06 09:43:19

hisarcıklıoğlu yeni bi parti kuracakmış diyolar abdullah gül ile birlikte doğru mu bu yauu...

banner90