banner102

Hocaefendi Dualarla Uğurladı

Türkiye'nin manevi önderlerinden Ahmet Yaşar Hocaefendi Trabzon İskenderpaşa Camiinde binlerce kişinin katılımı ile kılınan cenaze namazının ardından Of İlçesi Ballıca Mahallesi'ndeki aile kabristanlığına defnedildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
09 Mart 2016 Çarşamba 16:25
Hocaefendi Dualarla Uğurladı

Kalp rahatsızlığı nedeniyle iki gün önce hayatını kaybeden Nakşibendiyye Tarikatı’nın Gümüşhanevi kolunun önderlerinden Ahmet Yaşar Hocaefendi Trabzon İskenderpaşa Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Of'un Ballıca Mahallesindeki aile kabristanlığına getirilerek dualar eşliğinde defnedildi.

Eski Diyanet İşleri Bakanı ve Refah Partisi Gümüşhane Milletvekilli Lütfi Doğan hocanın kıldırdığı cenaze namazına Çalışma ve Soyla Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Saadet Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Mustafa Kamalak, Cumhurbaşkanı Başdanışmanları’ndan Şeref Malkoç, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Milletvekilleri Adnan Günnar, Salih Cora, Sami Çakır ve Muhammet Balta  ile binlerce kişi katıldı. 

BİR GÜN ÖNCE EŞİ VEFAT ETMİŞTİ

Ahmet Yaşar Hocaefendi ölümünden bir gün önce eşi Hatice Yaşar vefat etmiş, yoğun bakımda olduğu için kendisi katılamamıştı. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 10.03.2016 08:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Abdullah AKSOY 2016-03-10 12:35:22

Rabbim mekanını cennet eylesin,ümmeti-i Muhammed'e Sabırlar nasip etsin.Amin

banner90