banner102

Hüseyin AYAZ' 'dan İftara Davet

Trabzon Derneklerinin kurucu üyesi Hüseyin Ayaz 24 Haziran’da yapacakları iftarda çok önemli projeleri açıklayacaklarını söyledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
19 Haziran 2017 Pazartesi 14:44
Hüseyin AYAZ' 'dan İftara Davet
Yaptığı açıklamada 24 Haziran;’da Of Günbatımı Sahil Tesislerinde verecekleri iftar yemeğinin ardından çok önemli projeleri açıklayacaklarını söyleyen Hüseyin Ayaz, projeleri yerine getirmek için çok değerli insanlarla yola çıkacaklarını ifade etti.

Gazeteci Sadullah Dervişoğlu’na yaptığı açıklamada Türkiye’deki sivil toplum örgütlerinin kendilerini örnek alacağı projelerle iddialı geleceklerini söyleyen Ayaz 'Kimsenin Trabzon’un ismini ne baston yapıp kullanmaya nede küçültmeye hakkı yoktur.24 Haziranda Of'tan vereceğimiz  İftar programı ile ulusal ve yerel basına çok  önemli açıklamalar yaparak kamuoyunu bilgilendireceğiz” dedi.

Türkiye’deki Trabzonluların tek yürek olma yolunda hazırladıkları büyük projelerin  Türkiye’deki kurumsal derneklere bile yön vereceğini ifade eden Hüseyin Ayaz 'Göreceksiniz öyle bir ekiple geliyoruz ki sözde değil özde  projelerin konuşulacağı bir sivil toplum örgütü ile  karşınıza çıkacağız inşAllah.” diyerek tüm hemşerilerini 24 Hazirandaki iftar programına davet etti. 

Son Güncelleme: 19.06.2017 15:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90