banner102

İdari Amirlerden Okul Ziyaretleri

2016-2017 Eğitim-Öğretim döneminin başlamasıyla idari amirler okul ziyaretlerine başladı. Bu kapsamda Of Belediye Başkanı Salim Sarıalioğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu birkaç okulu ziyaret edip okullar hakkında bilgiler aldılar.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
10 Ekim 2016 Pazartesi 13:23
İdari Amirlerden Okul Ziyaretleri

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 2016-2017 yeni eğitim ve öğretim yılı ziyaretleri kapsamında Solaklı Fen Lisesi, Taşhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Yakup Türköz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezini ziyaret ederek Müdür, Öğretmen ve Öğrencilerle bir araya geldi.

Başkan Sarıalioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Belediye Meclis Üyesi Faruk Öztürk ile birlikte yaptıkları ziyaretlerde  okul idarecilerinden okul hakkında bilgi alan Başkan Sarıalioğlu, Türkiye'nin dört bir yanından Of’a gelen öğrencilerle de sohbet etti.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 10.10.2016 13:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90