banner102

İDARİ AMİRLERİNDEN KİREÇLİ OKULUNA ZİYARET

Of Kaymakamlığı tarafından başlatılan okul ziyaretleri kapsamında İdari amirleri Of Kireçli Dursun Dumangöz İlk/Ortaokulunu ziyaret ederek kahvaltıda öğretmenlerle bir araya geldiler.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
23 Şubat 2018 Cuma 17:56
İDARİ AMİRLERİNDEN KİREÇLİ OKULUNA ZİYARET
Kireçli Dursun Dumangöz Okulunda gerçekleştirilen kahvaltıda öğretmenlerle bir araya gelen Of Kaymakamı Eyüp Fırat ve diğer idari amirleri öğretmenler ile yapılan kahvaltıdan sonra ilk ve ortaokul sınıflarını gezerek öğrencilere hediyeler verdiler.

Yapılan ziyarete Kaymakam FIrat'ın yanısıra Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Garnizon Komutanı Tanju Tanrıverdi, Trabzon Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, İlçe Emniyet Müdürü Nurettin Saçkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve Mahalle Muhtarı Muammer Hacıfazlıoğlu katıldı.




Son Güncelleme: 23.02.2018 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90