banner102

İl Milli Eğitim Müdürü Aktaş’tan Of’ta bir dizi ziyaret

Ülkemizde yaygın eğitim faaliyetinde bulunarak 7’den 70’e kadar tüm vatandaşlara ihtiyaçları doğrultusunda eğitim veren Halk Eğitim Merkezleri pandemi nedeniyle 4 Ocak tarihine kadar ara verdiği eğitim faaliyetlerine 11 Ocak 2021 tarihinden itibaren yeniden eğitime başladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
08 Şubat 2021 Pazartesi 20:26
İl Milli Eğitim Müdürü Aktaş’tan Of’ta bir dizi ziyaret

Temizlik, Maske, Mesafe kurallarına uyularak yüz yüze eğitim faaliyetlerinin yürütüldüğü Of Halk Eğitim Merkezi Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş ve Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Trabzon İl Milli Eğitim Şube Müdürü Gülsüm Memiş Kaptanoğlu tarafından ziyaret edildi. Kurum Müdürü M.Şevket Şahin’den kurslar ve kurum çalışmaları hakkında bilgi alan Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş kursiyerleri atölyelerinde ziyaret etti.  Aktaş ziyarette” Çok güzel el emeği göz nuru eserler yapmışsınız. Elinize emeğinize sağlık. Burada çok güzel el sanatları öğreniyorsunuz. İnşallah öğrendiklerinizle hem çeyiz olarak hem de yapacağınız ürünleri satarak evlerinize ek gelir sağlamış olursunuz. Hocalarımızı ve idarecilerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş Halk Eğitim Merkezi ziyaretinin ardından Of Rehberlik ve Araştırma Merkezini (RAM) ziyaret etti. Kurum Müdürü Vahdettin Özdağcı kurum hakkında bilgi vererek ziyaretleri ve destekleri nedeniyle Müdür Aktaş’a teşekkür etti. Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş da kurum personeliyle tek tek tanışarak öğretmenlerle özel olarak ilgilendi.  İl Milli Eğitim Müdürü Aktaş öğretmenlerle yaptığı sohbette; ” Rehberliği eğitim faaliyetlerimizin en önemli unsurlarından biri olarak görüyoruz. Sizlerin tespitleri, sizlerin kararları veli ve öğrenciler için son derece önem arz ediyor. Görev ve sorumluluk bilinciyle yapacağınız vazifenizde elde edeceğiniz manevi kazanç maddi kazançtan kat be kat fazla olacağına inanmalısınız. Yapacağınız çalışmalarda teknolojinin en son gelişmeleri kurumunuzda uygulamalısınız. Of RAM bölgeye hitap eden bir Rehberlik ve Araştırma Merkezidir. Of’a daha büyük, müstakil, tüm birimleriyle bölgenin ihtiyaçlarına cevap verebilecekbir Rehberlik ve Araştırma Merkezi gerekiyor. Of tüm gücüyle bunu yapabilecek güce sahip olduğuna inanıyorum. Bu işin takipçisi ve destekçisi olacağız inşallah. Hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” diyerek duygu ve düşüncelerini belirtti.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek’e nezaket ziyaretinde bulunarak Of Rehberlik ve Araştırma Merkezinin yeni bir müstakil binaya olan ihtiyacını paylaştı. Kaymakam Çiçek Müdür Aktaş’ın talebini olumlu bularak de işin takipçisi olacağını söyledi.

 

Son Güncelleme: 08.02.2021 23:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90