banner102

İlçe Milli Eğitim Müdüründen Yarıyıl Mesajı

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu,2016- 2017 Eğitim Öğretim yılının birinci döneminin sona ermesi nedeniyle yazılı bir mesaj yayımladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
21 Ocak 2017 Cumartesi 19:11
İlçe Milli Eğitim Müdüründen Yarıyıl Mesajı

 Yayınladığı mesajında İdarecilere, Öğretmenlere,Velilere ve Öğrencilere  seslenen İlçe Milli Eğitim Müdürü Kabahasanoğlu, "2016-2017 eğitim-öğretim yılının 1. dönemini geride bırakıyoruz. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz için yorucu ve yoğun geçen bir yarıyılın ardından heyecanla beklenen karne gününde sizlerle aynı heyecanı paylaşmaktayım." diyerek şu açıklamayı yaptı:

Sevgili Öğrenciler;

Sizlerden beklentimiz tatilinizi iyi değerlendirmeniz, bedenen ve ruhen dinlenmiş, kendinizi yenilemiş olarak tatilden dönmenizdir. "Karneleriniz sadece bu yarıyılda gördüğünüz derslerdeki başarınızın göstergesidir. Dolayısıyla karneniz sizin şahsiyetinizin, insani değerlerinizin ya da zekânızın göstergesi değil; sadece dönem boyunca yaptığınız çalışmaların ve sergilediğiniz çabanın belgesidir. Kendinizi en iyi değerlendirecek olanlar sizlersiniz. Dolayısıyla kendinize güvenerek hedefler belirlemeli, her alanda kendinizi geliştirme gayreti içinde olmalısınız. Sizlere değer verdiğimizi, sizleri önemsediğimizi, her zaman yanınızda olduğumuzu ve sizler için en iyiye ulaşmak adına çalıştığımızı bilmenizi isteriz. Tatil döneminde bol bol kitap okuyarak, ailenizle birlikte etkinlikler yaparak ve dinlenmiş olarak 2. döneme başlamalısınız. Çünkü yapılacak çok iş, öğrenecek çok bilgi, aşılacak çok zorluk var.

Değerli İdareci ve Öğretmenlerimiz;

Sizler öğrencilerimizin eğitimine, aklına, kalbine, ruhuna yöneldiniz; geleceğimizin teminatı çocuklarımızla, gençlerimizle ilgilenmekten yorulmadınız. Onları içinde yaşadıkları modern dünya hakkında bilgilendirmeye çalıştınız. Tüm çabanız bilgi toplumunu oluşturacak milli ve manevi değerlerine bağlı güçlü bireylere hizmet etmektir. Bu toplumu kuracak olan fedakârlık duvarında bir tuğla olabilmek için kendinizi feda ediyorsunuz. Düşünen, sorgulayan eleştiren bir nesil için görevinizi bir öğretim yılının ilk yarısında daha tamamladınız. Sizlerle beraber 1. dönem birçok projeyi beraber yürüttük. Yenilenen eğitim müfredatları doğrultusunda daha birçok projeyi beraber yürüteceğimize inancım tamdır. Elinizden geleni yaptığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum.

Kıymetli Veliler;

Çocuklarınızın karne notları nasıl olursa olsun onları sevdiğinizi onlara hissettirerek kendilerini geliştirmeleri için destek olmanızı, okul ve öğretmenlerle her zaman sıkı bir işbirliği içinde olmanızı arzu ediyoruz. Öğrencilerimizin her zaman yanında olmamız onların öz güvenini artıracaktır. Elbette onların her konuda en iyi noktada olmasını arzu ediyoruz. Ancak her öğrencinin farklı yetenekleri ve ilgi alanlarının olduğunu unutmadan bu noktalarda onları desteklemeli, iyi bir insan, güçlü kişilikleri olan bireyler olarak yetişmeleri için gayret göstermeliyiz.  Öğrencilerimizi yaşadığı başarısızlık karşısında ‘ilgisiz, tembel, başarısız’ gibi sıfatlarla nitelendirmemeli, arkadaş ve akranları ile kıyaslamamalı, eleştirip aşağılamamalıyız. Veliler olarak çocuğumuzu iyi tanımalı ve gerçekçi beklentiler içinde olmalıyız. Her birey kendine özgüdür, her bireyin farklılıkları vardır ve bu nedenle her birey farklı öğrenir. Bizler bunu asla ama asla unutmamalıyız.

Sizlerin bu önemli görevde hep yanımızda olacağınız inancıyla bu tatil döneminde çocuklarınızla birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler diliyorum.

Değerli İdareci ve Öğretmenlerimizi, Saygıdeğer Velilerimizi, Sevgili Öğrencilerimizi ve tüm eğitim çalışanlarımızı kutluyor, sağlıklı bir tatil geçirmelerini diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. 

Son Güncelleme: 21.01.2017 19:41
Anahtar Kelimeler:
İdris Kabahasanoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90