banner102

İlk Resmi Toplantısını Muhtarlarla Yaptı

Of Kaymakamlığı görevine 16 Aralık 2016 tarihinde başlayan Eyüp Fırat, ilk resmi toplantısını Of Belediye Konferans Salonunda muhtarlarla yaptı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
30 Aralık 2016 Cuma 15:39
İlk Resmi Toplantısını Muhtarlarla Yaptı

Muhtarlar ve daire amirlerini bir araya getiren Of Kaymakamı Eyüp Fırat, “Kaymakamlığımız, belediyemiz ve siz değerli muhtarlarımızla sık sık bir araya geleceğiz. Sorunlarımızı birlikte çözüme kavuşturma adına gerek mahalli toplantı ve gerekse geniş çaplı toplantılar yapacağız. İlgili kurumların yetkililerini buraya getirerek siyasi ayağıyla, idari ayağıyla birlikte sorunları çözüme kavuşturmanın gayreti içerisinde olacağız.  Bizden önceki Kaymakam arkadaşlarımızla olduğu gibi bundan sonra da verimli, uyumlu çalışma yürüteceğiz” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 30.12.2016 15:41
Anahtar Kelimeler:
Eyüp Fırat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90