banner102

İmam Hatip Lisesi için ilk start verildi

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın himayelerinde 2007 yılında kurulan Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı tarafından Of İlçesi Gürpınar Mahallesinde yapılması planlanan 18 derslik Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili protokol imzalandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
15 Aralık 2017 Cuma 12:01
İmam Hatip Lisesi için ilk start verildi
Trabzon Valisi Yücel Yavuz’un başkanlığında; İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Of Kaymakamlığı, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı arasında imzalar atıldı. İmza törenine; Trabzon Valisi Yücel Yavuz, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı Başkanı Mehmet Öztürk katıldı.

İmza töreninde konuşan Vali Yavuz; Protokolümüzün hayırlı olmasını diliyorum. En kısa zamanda bitirilip öğrencilerimizin hizmetine sunulmasını umuyorum. Okulumuzun Of’umuza, Trabzon’umuza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Okulumuzu yaptıracak Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfımıza teşekkür ediyor daha nice hayırlı hizmetler yapmasını diliyoruz.” İfadeleriyle düşüncelerini paylaştı.

Son Güncelleme: 15.12.2017 12:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90