banner102

İmam Hatip Ortaokulu'nda 40 Hadis Yarışması

Of İmam Hatip Ortaokulu Milli ve Manevi değerlere uygun bir yarışma düzenleyerek öğrencilerin Sevgili Peygamberimizi (Salallahu Aleyhi Vesellem) daha iyi tanımaları adına 40 Hadis yarışması düzenledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
30 Mayıs 2016 Pazartesi 01:19
İmam Hatip Ortaokulu'nda 40 Hadis Yarışması

Okulun öğrencileri arasında düzenlenen yarışmada 40 Hadisi anlamlarıyla birlikte ezberleyen öğrenciler arasında dereceye girenlere ödül verildi.

Dereceye giren ilk üç sıradaki öğrenciler altınla ödüllendirilirken, yarışmaya katılan diğer öğrencilere de para ödülü verildi.

Öğrenci ve velilerin katılımı ile gerçekleştirilen 40 Hadis ezberleme yarışmasında dereceye giren öğrencilerden Ahmet Yasir Kuzu birinci,Ensar Harputoğlu ikinci ve Yunus Emre Ayyıldız üçüncü oldu.

Yarışma sonrası kısa bir konuşma yapan Okul Müdürü Şevket Bulutoğlu, yarışmaya katılan öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.  Müdür Bulutoğlu, "Öğrencilerimizin Milli ve Manevi değerlere uygun bir nesil olabilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Bu anlamda yatığımız çalışmaların bir tanesi de 40 Hadis yarışmasıydı. Yarışma sayesinde birçok öğrencimiz Sevgili Peygamberimizi (Salallahu Aleyhi Vesellem)  daha iyi tanımış oldu. İnşAllah kıymetli öğrencilerimiz ezberledikleri bu hadis-i şerif'ler ile amel ederler de bizlere de manevi katkıda bulunurlar." diyerek programa katılan öğrenci ve velilere teşekkür etti.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 30.05.2016 01:20
Anahtar Kelimeler:
Şevket Bulutoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90