banner102

İnsanların Şerrinden Rabbimize Sığınmak

Anadolu Gençlik Derneği Of Şubesi tarafından düzenlenen haftalık Çarşamba Konferansları programında konuşan İlçe Başkanı Hasan İnan, “Her Müslümanın şeytanlaşmış insanları tanıması ve onlardan Rabbimize sığınması gerekiyor” dedi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
05 Mayıs 2017 Cuma 14:28
İnsanların Şerrinden Rabbimize Sığınmak
Her hafta düzenli olarak düzenlenen Eğitim Konferansında konuşma yapan Of AGD Şube Başkanı Hasan İnan, dünya ve ahiret saadetine kavuşmamız için Yüce Rabbimizin Kur’an-ı Kerim’de bize bildirdiklerine kulak vermemiz gerektiğini söyledi.

İlk insan ve ilk Peygamber olan Hz. Adem (a.s.)’ı dahi kandıran şeytanın bizleri de kandırabileceğini ifade eden İnan, ”Yüce Rabbimiz biz kullarına Adem (a.s.)’ın üzerinden şeytanın hilelerini açıklıyor ve ona karşı nasıl tedbir almamız gerektiğini Kur’an-ı Kerim araçlığı ile bizlere bildiriyor. Şeytana kim uyar ve onun telkinlerine kulak verirse, o kişi şeytanın askeri olup onun emrinde kendisini ve çevresindeki insanları yoldan çıkarır. Bunun için gerek insan ve gerekse cinlerden olan şeytanları çok iyi tanımalı ve onlardan Yüce Rabbimize sığınmalıyız.” diyerek şeytanın hileleri hakkında güncel örnekler vererek konu hakkında açıklamalar yaptı.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 05.05.2017 14:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90