banner102

İrfan Saral'dan Hayırlı olsun ziyareti

Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı İrfan Saral ve bir gurup teşkilat üyesi, 2. kez Of Şoförler Adası Başkanlığına seçilen Şahmeran Er'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini ilettiler.

19 Ocak 2014 Pazar 19:05
İrfan Saral'dan Hayırlı olsun ziyareti
Of Şoförler Odasında gerçekleşen ziyarette,  Şoförler odasının yeni yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. 

Ziyaretten çok memnun olduklarını belirten Şoförler Odası Başkanı Şahmeran Er,  yeni dönemde gerek siyasi partiler ve gerekse bütün of halkı ile iç içe çalışarak faaliyetlerini sürdüreceklerini ifade etti.

Hayırlı olsuna giden Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı İrfan Saral'da, 18 yaşını doldurmuş her üç kişinden ikisinin ehliyet alıp şoförlük yaptığını ve bundan dolayı bu kurumun toplumun %50'nin üzerinde halk ile ilişkili bir kurum olarak çok büyük önem sahiptir diyerek, Başkan Şahmeran Er'e yeni dönemde yapacakları hayırlı çalışmalarda başarılar diledi. 




Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 19.01.2014 19:19
Anahtar Kelimeler:
İrfan Saral
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90