banner102

İrfan Saral'ın Babası Mustafa Saral Vefat Etti

Turizm Şirketi İşletmecisi ve 2014 Yılı Yerel Seçimlerde Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı İrfan Saral'ın babası Mustafa Saral vefat etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
13 Şubat 2016 Cumartesi 00:40
İrfan Saral'ın Babası Mustafa Saral Vefat Etti

Uzun süredir hasta yatan Mustafa Saral (83) dün gece akşam saatlerinde vefat etti. İrfan, Metin, Kenan, Orhan ve Yalçın Saral'ın babası olan Mustafa Saral'ın cenazesi 13 Şubat Cumartesi günü (bugün) İkindi namazına müteakiben Of  İrfanlı Mahallesi Fatih Camiinde (Kalyon) kılınacak cenaze namazının ardından Çamlı Mahallesinde aile mezarlığına defnedilecektir.

Of'un Nabzı Medya Ailesi olarak Merhuma Allah Zülcelâl ve Tagâddes Hazretlerinden Rahmet, tüm sevenlerine de Sabr-ı Cemil niyaz ediyoruz. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 13.02.2016 00:41
Anahtar Kelimeler:
İrfan SaralMustafa Saral
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Abdullah aksoy 2016-02-13 16:47:38

Allah rahmet eylesin,başta İrfan bey olmak üzre tüm aile etrafına Sabırlar diliyorum.

Avatar
kenan çebi 2016-02-14 19:32:33

Sevgili HACI AMCAM ebediywt yolunda RABBİM seninle olsun PEYGAMBER EFENDİMİZ komşun olsun KURAANI KErim rehberin olsun CENNETÜL ALA MEKANİN OLSUN ALLAHİN RAHMETİ ÜZERİNE OLSUN seni unutmayacağiz KOCA YÜREKLİ

banner90