banner102

İrfanlı Mahallesi Doğalgaza Kavuştu

Of İlçe merkezinin 2013 yılında doğalgazı kullanmaya başlamasıyla birlikte doğalgaz boru geçişini bekleyen İrfanlı Mahallesi, Mayıs ayının ilk haftasında doğalgazına kavuştu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
05 Mayıs 2014 Pazartesi 23:40
İrfanlı Mahallesi Doğalgaza Kavuştu

Of Belediye binası önünde Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nun doğalgaz hattı üzerine kürekle toprak atmasıyla birlikte İrfanlı mahallesine doğalgaz geçişi sağladın. Konu hakkında kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Sarıalioğlu, ilçenin dörtte üç seviyesinde doğalgaz kullanımına hazır olduğunu söyleyerek, "İlçemizde doğalgazın alt yapısı büyük bir oradan tamamladı. Fakat buna rağmen istenilen seviyede kullanım maalesef olmamıştır." dedi.

Doğalgazın yaygınlaşması durumunda Of İlçesinin temiz bir havaya kavuşacağını iddia eden Sarıalioğlu, "İlçemizde doğalgaz kullanımı ne kadar yaygınlaşırsa o kadar temiz bir havaya sahip olacağız. Aynı zamanda ekonomik olarak büyük bir kazancın da önünü açacaktır. Hem ekonomik hemde hava kirliliğinin ortadan kalkması ilçemiz için büyük bir kazanç olacaktır." diyerek vatandaşların bu konuda duyarlı olmalarını istedi.

Sarıalioğlu, "Biz özellikle vatandaşlarımızdan şunu rica ediyoruz; Bir an evvel binalarını mantolasınlar ve doğalgaza geçsinler. Belediye olarak biz onların her türlü yanındayız. Ne destek gerekiyorsa yapmaya hazırız." diye ifade etti.

Ülkenin henüz 4 vilayetinde olmayan doğalgazın Of İlçesinde olmasının çok büyük bir nimet olduğunu belirten Sarıalioğlu, "Bu konuda emeği geçen Başta Sayın Başbakanımıza ve bütün emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diyerek açıklamasını tamamladı.

Başkan Sarılioğlu'nun konuşmasından sonra söz alan Ak Parti Of İlçe Başkanı M.Hakan Terzioğlu, doğalgazın ilçemiz açısında çok büyük bir nimet olduğunu iddia ederek, "Trabzon ilimizin ortahisar ilçesinin bir kısmının haricinde 18 ilçenin hiçbir tanesinde doğalgaz yoktur. Hatta Trabzon merkezin dahi tamamında bu hizmet yokken Of İlçemizde olması bizim için çok büyük bir nimettir." diyerek bu konuda emeği geçenlere teşekkür etti.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 06.05.2014 00:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bilal akyıldız 2014-05-09 08:53:04

kiof doğalgaz mühendislik eski adıyla karpan doğalgaz mühendislik tüm doğalgaz işlerinizi itina ile hayata geciriz 7716625 herkese hayırlı günler diler

banner90