banner102

İrfanlı Mahallesinde Aileler Perişan Oldu!!!

Of İlçesinde son 3 gündür aralıklarla kesilen sular halkı isyan noktasına getirdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
19 Eylül 2014 Cuma 11:13
İrfanlı Mahallesinde Aileler Perişan Oldu!!!
Gerek doğalgaz kazılarından gerekse diğer sorunlardan dolayı kesilen sular Of halkını perişan etmekle kalmadığı gibi isyan noktasına da getirdi.

İlçe merkezinde ara ara kesilen sular, ilçenin İrfanlı Mahallesinde aralıksız son 3 gündür kesik durumda.

Özellikle konut alanı olan İrfanlı Mahallesi sakinleri su kesintisinden dolayı gerek mutfak gerekse zaruri ihtiyaçlarını giderememenin sıkıntısını yaşarken, birçok apartman sakinlerinin lavabolardan gelen pis kokulardan dolayı bütün bina sakinlerinin rahatsız olduğunu dile getirdiler.

Yaklaşık 70 saattir su ihtiyaçlarını para ile litrelik su alarak karşılayan mahalle sakinleri, bu durumu defalarca şikayet etmelerine rağmen bir sonuç alamamanın sıkıntısını yaşıyor. Of-Çaykara karayolu üzerinde bulunan M.E. Külliyesinin atık su kazısından dolayı yaşanan su sıkıntısını gideremeyen yetkililer, her defasında 'kısa zamanda sorunun çözüleceğini', bu sorunlarla ilgilenecek 'TİSKİ Kurumunun yeni kurulduğunu ve bundan dolayı bazı sıkıntıların yaşanabileceğini' söylemekten çekinmeyen yetkililer, perişan olan mahalle sakinlerini adeta görmezden geliyor!

BU MU SİZİN GELİŞMİŞLİĞİNİZ?

Teknoloji çağında olduğumuzu söyleyen birçok mahalle sakini, "Allah aşkına ülkemizin her defasında ileri teknoloji ile kalkındığını, çağ atladığını, zenginleştiğini ve her alanda ileri seviyelere ulaştığını söyleyen yetkililer, koskocaman Of ilçesinin en büyük mahallelerinden olan İrfanlı Mahallesinde yaşanan 3 günlük su sıkıntısını çözemiyor mu? Bu ne kadar büyük bir sıkıntıdır ki, kilometrelerce derinlikten kanal geçiren bir yönetim küçücük bir mesafede patlayan su borularını mı tamir edemiyor?" sorularını sorarak feryatlarını dile getirdiler.

NASIL BİR VİCDAN TAŞIYORSUNUZ?

'Bu konuda yetkili olanlar bir anlık kendilerini bizim yerimize koysunlar' mahalle sakinleri, "Bu ne vicdana, ne insanlığa nede adalet anlayışına sığmayacağı gibi, tarif edilemez bir sorumsuzluk anlayışıdır.  Hangi çağda yaşıyoruz ki, üç gün hiç aralıksız şekilde, binlerce kişinin yaşadığı bir mahalleye su verilemiyor. Nasıl bir vicdan taşıyorsunuz? Hiç mi burada yaşayan çocukları, bebekleri, yaşlıları ve diğer insanları düşünmüyorsunuz? Bu perişanlığın hesabını nasıl vereceksiniz?" diyerek banyo ihtiyacını gideremeyen insanların veballeri bütün sorumlu olan yetkililerin üzerindedir diye feryat ettiler.

SU İHTİYACINI LAFLA DEĞİL AKACAK SUYLA ÇÖZECEĞİZ.

Laf değil icraat istiyoruz diyerek feryatlarına devam eden mahalle sakinleri, "Artık kimse bu saatte çözülecek, şu saatte sularınız gelecek diye palavra atmasın. Çözecekseniz hemen çözün ve laf üretmekle uğraşmayın. Biz evimizde su ihtiyacını lafla değil akacak suyla çözeceğiz. Yeter artık konuşmayı bırakında icraat yapın. Siz icraat yaparsanız sizin icraatlarınız halk  konuşarak sizin de konuşma ihtiyacınızı giderir! " diyerek bir an önce bu sorunun çözülmesini istediler. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 19.09.2014 11:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90