banner102

İş Okulu Protokolü imzalandı

İstanbulda iş hayatını sürdüren hayırsever işadamı Murat Türköz tarafından babası Yakup Türköz adına yaptırılacak olan İş Okulunun yapım protokolü Trabzon Valiliğinde düzenlenen törenle imzalandı.

16 Ocak 2013 Çarşamba 08:01
İş Okulu Protokolü imzalandı

Lise çağŸındaki hafif zihinsel engelli çocukların meslek sahibi olmalarına  yönelik yapılacak olan İşŸ Okulu yapım protokolü Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Of Kaymakamı Eren Arslan, İl Milli EğŸitim Müdürü Tamer Kırbaç, İşŸadamı Murat Türköz tarafından hayırlı olsun dilekleriyle imzalandı.

Okulu, babası Yakup Türköz adına yaptırmaktan dolayı çok heyecanlı olduğŸunu ifade eden İşŸadamı Murat Türköz: “İlk kez bir okul yaptıracak olmanın mutluluğŸunu yaşŸıyorum. Bunu gerçekleşŸtirirken babamızın ismini de yaşŸatmak istedik. Bu projeyi memleketime kazandıracak olmaktan dolayı emeğŸi geçen herkese şŸükranlarımı  sunuyorum” dedi.

EğŸitim gönüllüsü hayırsever işŸadamımız Murat Türköz tarafından lise çağŸındaki engelli çocuklarımızın meslek sahibi olmalarına yönelik yapılacak olan İşŸ Okulunun eğŸitim camiasına ve ilçeye hayırlı olmasını dileyen Of Kaymakamı Eren Arslan: “Yeni eğŸitim tesisleri yapımı için çalışŸmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu tür eğŸitim yuvalarının Of’a kazandırılmasında  hayırseverlerimizin göstermişŸ oldukları hassasiyetten ve bu zamana kadar yapılan çalışŸmalarda emeğŸi geçenlere ve bundan sonra gerçekleşŸtireceğŸimiz çalışŸmalarımıza destek olacak olan tüm hemşŸerilerimize ve büyüklerimize teşŸekkürü borç bilirim” dedi. 

 

İşŸ okulunun Trabzon’a kazandırılmasına katkı sağŸlayanlara teşŸekkür eden Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık: “Of’tan çıkıp da başŸka yerlerde başŸarılı olmuşŸ işŸadamlarının doğŸdukları toprakları unutmamaları ve buralara yatırım yapmaları yönündeki bu davranışŸı diğŸer işŸadamlarına da bir örnek teşŸkil edeceğŸini” ifade etti. Bu hizmetin gerçekleşŸmesinde emeğŸi geçen başŸta İşŸadamı Murat Türköz olmak üzere herkese teşŸekkür eden Vali Kızılcık: “Atılan bu tür imzaların başŸta milletimiz, devletimiz olmak üzere insanlık ve engellilerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. 

Daha önce sağŸlık ocağŸı olarak kullanılan bina, atölye ve idari birimleriyle 6 derslikten oluşŸacak. YaklaşŸık 600 bin TL mal olacak olan İşŸ Okulunun  4 ay içersinde tamamlanması planlanıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90