banner102

IŞIKLAR NEDEN YANMIYOR?

Of’un en merkezi caddelerinden biri olan ve Atatürk Bulvarı ile Ömereağa Bulvarı’nı birbirine bağlayan Barbaros Caddesinin sokak lambaları yaklaşık bir yıldır yanmıyor!

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
02 Aralık 2016 Cuma 09:07
IŞIKLAR NEDEN YANMIYOR?

2013 Yılı Haziran ayında baştan aşağıya yenilenerek tamamlanan Barbaros caddesi üzerinde bulunan sokak lambaları uzun süredir yanmıyor. Dönemin Belediye Başkanı Murat Saral tarafından yaptırılan ve kaldırımları ile birlikte tamamen yenilenen Barbaros caddesi, gerek araç gerekse vatandaşların en çok kullandığı caddeler arasında yer alıyor.

Uzun süredir sokak lambalarının yanmamasından şikayetçi olan cadde esnafları bu durumun bir an önce çözülmesi gerektiğini söyledi.

ÖNCE ŞEHİR OLMUŞTU, ŞİMDİ İSE ZİNDAN OLDU!

Cadde esnaflarından İsmail Saygın sokak lambalarının yanmamasına sert tepki göstererek, "Barbaros caddesi şehir olmuştu, şimdi ise zindan oldu" dedi. Zavallı Barbaros caddesinin haline bakın diyerek tepkisine devam eden Saygın, "Cadde esnafı olarak biz esnaflardan sokakla ilgili her türlü vergiyi alıyorlar, fakat hizmete sıra gelince aylarca bir lambaları yapamıyorlar. Üstelik biz vergimizi geciktirince bize faizli ceza uyguluyorlar, fakat onlar yapması gereken hizmeti geciktirince ceza ödemiyorlar. Bu mu hizmet anlayışı?" diyerek karanlık olan caddeyi esnafların aydınlattığını söyledi.

'Işıkları tamir etmeyecekseniz direkleri sökün' diyen Saygın, "Eğer yanmayan sokak lambalarını tamir etmeyecekseniz direklerini sökün de gereksiz yer işgal etmesinler. Birde bu ışıklar yanmayacaksa, caddeyi işyeri ışıklarıyla aydınlatan esnaflara elektrik ödemesi yapın." dedi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 02.12.2016 15:24
Anahtar Kelimeler:
İsmail Saygın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90