banner102

İsrail ve ABD Of'ta Protesto Edildi

Of Belediyesi tarafından organize edilen protesto gösterisi Of Çarşıbaşı Camii önünde Cuma namazı sonrası gerçekleştirildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
08 Aralık 2017 Cuma 17:44
İsrail ve ABD Of'ta Protesto Edildi
ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıyacağını açıklamasını protesto eden Oflular "Kahrolsun abd ve israil" sloganları atarak Kudüs'e destek çıktılar.

Of Kaymakamı Eyüp Fırat ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katıldığı protesto gösterisinde yazılı bir bildiri okunduktan sonra Çarşıbaşı Camii İmam hatibi İsmail Küçükakyüz yaptığı dua ile program son buldu.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 08.12.2017 17:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
zafer kertenkele 2017-12-08 18:05:02

yuh sana israil lanet olsun israil.ama onun gıdalarını tüketiyoruz .israile madenlerimizi veriyoruz madalya alıyoruz tohum alıyoruz nasıl tepki bu kendimizi kandırmayalım bence

banner90