banner102

İstiklal Şairimiz Of’ta Anıldı

İstiklal Marşımızın kabülünün 96.yılında Mehmet Akif Ersoy'u anma ve "3. Geleneksel İstiklal Marşını Güzel Okuma" yarışma finali, Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu’nda yapıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
14 Mart 2017 Salı 14:15
İstiklal Şairimiz Of’ta Anıldı
www.ofunnabzi.com/istiklal-sairimiz-ofta-anildi-resimleri,971.htmlSaygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program Of Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’nun açılış konuşmasıyla devam etti. Ardından Şiirlerin Okunması, Tiyatro Gösterisi ve “Geleneksel 3. İstiklal Marşını Güzel Okuma” yarışması finalinin ardından Şair Mehmet Akif Ersoy'un hayatı sinevizyonda gösterildi.

İstiklal Marşını Güzel Okuma yarışmasında, dereceye giren öğrencilere ödülleri Of Kaymakamı Eyüp Fırat , Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, İlçe Karakol Komutanı Üsteğmen Onur Yakan ve İlçe Emniyet Müdürü Tolga Er tarafından takdim etti.

Ödül takdimi sırasında kısa konuşma yapan Of Kaymakamı Fırat ve Belediye Başkanı Sarıalioğlu,  Şairin kendi ifadesi olan “Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmayı nasip etmesin” ifadelerini kullandılar.  
















Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 14.03.2017 17:34
Anahtar Kelimeler:
M.Akif Ersoy
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90