banner102

Kabahasanoğlu’na hayırlı olsun ziyareti

İlköğretim Haftası kutlamaları kapsamında öğrenciler kurum amirlerini ziyaret ederek okul ve eğitim konusunda ülke çapında farkındalık oluşturulmaya çalışılıyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
18 Eylül 2018 Salı 18:10
Kabahasanoğlu’na hayırlı olsun ziyareti

Bu amaçla Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulu öğrencileri Okul Müdürleri Mehmet Balcan ve Türkçe Öğretmeni Gökhan Erkmen ile birlikte İlçe Milli Eğitim müdürümüz İdris Kabahasanoğlu’nun ziyaret ettiler.

Kabahasanoğlu ziyaretlerinden dolayı öğrencilere teşekkür ederek, “ Yeni eğitim-öğretim yılınız kutlu olsun. Yeni bir dönem yeni bir heyecan demektir.Sizler bizim en değerli varlığımızsınız. Sizler hem bilgi ile hem ahlak ve erdemle donanmış olarak yetişmelisiniz. Bu amaçla öğretmenleriniz, idarecileriniz bizler elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Bizler bu koltuklarda emanetçileriz. Yarın buralarda sizler oturacaksınız. O nedenle sizlerin çok çalışması, başarılı olması gerekiyor. Okulunuz geçen yıl ve önceki yıllarda önemli başarılara imza atmış bir okul. Sizler bu bayrağı daha yukarılara taşıyacağınıza inanıyorum. Sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Tekrar yeni eğitim-öğretim yılınızı tebrik ediyor kazasız belasız bir eğitim yılı temenni ediyorum.”  ifadeleriyle düşüncelerini belirtti.

Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulu Müdürü Mehmet Balcan da ziyarette yaptığı kısa konuşmada, “Müdürümüzün bu sıcak karşılamasına ve verdiği güzel mesajlara teşekkür ediyorum. İnşallah bu başarılarımız daha da artarak devam edecektir. Hep birlikte daha çok çalışarak ülkemizin geleceğine katkıda bulunmaya çalışacağız. Ben de yeni eğitim-öğretim yılınızı tebrik ediyor kazasız belasız bir eğitim yılı geçmesini diliyorum.” Sözleriyle düşüncelerini belirtti.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İdris Kabahasanoğlu ziyarete gelen öğrencilere çeşitli hediyeler taktim etti. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.




Son Güncelleme: 18.09.2018 18:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90