banner102

Kabahasanoğlu'nu Makamında Ziyaret Ettiler!

Of TSO Yönetim kurulu üyeleri, Of Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu'nu makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
15 Ağustos 2014 Cuma 21:11
Kabahasanoğlu'nu Makamında Ziyaret Ettiler!
Daha önce Of Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görev yapan Kabahasanoğlu, ilçenin eğitim başarılarından bahsederek, Anadolu Lisesinde yakalanan başarı oranının ilçemize diğer ilçelere göre üst sıralara taşıdığını söyledi. Kabahasanoğlu, geçmişten gelen birikimleriyle hayata geçirmeyi düşündükleri Fen Lisesi ve yeni okul binaları gibi projeler hakkında da bilgiler verdi.

Kısa süreli sohbet şeklinde gerçekleşen ziyarette Of Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri eğitimde ilçemizi bir adım ileriye taşıyabilecek her türlü projede destek olacaklarını belirterek çalışmalarında başarılar dilediler.

Ziyarete  Of Ticaret ve Sanayi Odası  Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Saral , Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Sarıalioğlu,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bayram Şefik Çakıroğlu , Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz Bulut , Olcay Saral, Erdal Özçelik , İsmail Hakkı Solaklı ve Genel Sekreter Murat Zırıh katıldılar.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 15.08.2014 21:14
Anahtar Kelimeler:
İdris Kabahasanoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90